Competiția începe să devină tot mai puternică în casa Like a Star. Fetele fac strategii pentru eliminare

Competiția începe să devină tot mai puternică în casa Like a Star. Fetele fac strategii pentru eliminare © captura foto

Competiția începe să devină tot mai puternică în casa Like a Star. Concurenții dau cel mai bun pentru ca cei de acasă să-i voteze, iar aceștia deja fac strategii. 

Stategiile sunt bine puse la punct în casa Like a Star. Concurenții trag din greu pentru a dovedi la finalul competiției că sunt un Star în adevăratul sens al cuvântului. Câteva dintre concurente au fost surprinde în timp ce se gândeau la o metodă de eliminare. Naba, una dintre concurente s-a strâns în cameră alături de alte două competitoare și le-a spus planul ei.

„Nu știu cum facem , dar săptămâna asta trebuie să iasă tot o fată că altfel se răzbună băieții grav”[...] Dacă toate votăm o fată logic că băieții nu o să voteze toți acelați băiat, despre ce vorbim?! Și atunci clar o fată câștigă”. Se pare că cele trei fete se gândesc serios la cine va fi desemnat câștigător la finalul emisiunii, așa că strategiile sunt la ordinea zilei în cadrul competiției. 

Emisiunea "Like a Star" este difuzatã de luni pânã vineri, între orele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, atunci când va fi desemnat Star-ul Săptămânii cel care a acumulat cei mai mulți urmăritori pe contul de Instagram. Ei vor face regulile casei pentru următoarele şapte zile.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro