EXCLUSIV: Conchita de România, aroganțe fără limite! Își sărbătorește iubitul cu un cadou de mii de euro

+7 click pentru
galerie

Conchita de România © Spynews

Conchita de România s-a iubit pătimaș cu un mafiot care îi punea lumea la picioare, dar vedeta noastră a realizat că nu îi aduce fericirea deplină. Prin urmare, Dudu Conchita și-a făcut un nou iubit, un milionar tânăr și „vânat” de toate femeile, alături de care se simte extrem de bine.

Conchita de România a povestit, în exclusivitate pentru www.spynews.ro că acum se simte extrem de bine și este foarte fericită alături de iubitul său, a cărui zi de naștere este chiar astăzi. Și, cum vedeta ține foarte mult la persoanele care o iubesc, a făcut un sacrificiu foarte mare pentru noua cucerire și i-a cumpărat o bijuterie de lux! Mai exact, Conchita de România a povestit că este vorba despre un ceas de 9000 de euro și o vacanță de fițe în Franța, care va dura 14 zile. 

Pe Facebook, Conchita de România i-a transmis iubitului său milionar o urare foarte frumoasă și emoționantă. 

„Mai sunt câteva secunde și e ziua ta, mă doare că nu sunt cu tine, mă doare că ne mai certăm, dar mă bucur că tu știi și simți că inima mea e lângă tine...Te iubesc enorm, enorm de mult....Îți mulțumesc că ești tot pentru mine și că mereu m-ai protejat, iubit și m-ai învățat să deschid ochii mai bine în privința vieții...Mă voi apăra mereu cu arma ta....Iar tu vei fi mereu umbra din spatele Conchitei și nimeni și nimic nu va avea cum să afle de tine, de mine, de noi doi....Te iubesc și te pretuiesc prea mult! Laaaa mulți ani celui mai adevărat BĂRBAT din viața mea, sunt ce sunt azi datorită protecției tale și sfaturilor tale....Azi e doar despre tine, numai despre tine. Laaa mulți, mulți ani 🎺😘❤️❤️❤️” a scris Conchita de România, pe Facebook. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro