Concurenta Flory, de la „Dragoste fără secrete”, se cere afară din concurs! Iată drama din spatele deciziei surprinzătoare

Concurenta Flory, de la „Dragoste fără secrete”, se cere afară din concurs! Iată drama din spatele deciziei surprinzătoare © Captură video

Curg râuri le lacrimi în cadrul emisiunii "Dragoste fără secrete". Nici nu a început bine emisiunea, că cele mai mari temeri ating sufletele concurenţilor. După drama provocată de Alexandru, cel care şi-a primit eticheta de "Don Juan", cu două femei la braţ, şi o alta acasă, vine rândul Florentinei să facă anunţuri surprinzătoare.

Frumoasă blondă Florentina, a anunţat, senin, în cadrul emisiunii de astăzi, că îşi doreşte să plece acasă, deoarece nu mai suportă tensiunea din jurul său, plus că îi este foarte dor de tatăl său.

"Eu aş vrea să fiu eliminată din această emisiune, începând de azi. Nu pot să fac faţă până la capăt. Am o situaţie mai delicată, pe lângă asta este şi tensiunea din casă. Când m-am înscris la această emisiune mi-am lăsat prietena să aibă grijă de tatăl meu. Am grijă de cinci ani de el. Dar fiindcă nu pot să iau legătura cu el, nu îmi face bine. Am crezut că venind aici, îl voi cunoaşte mai bine pe Andrei şi că mă voi relaxa psihic. Nu mă ajută absolut cu nimic dacă vorbesc la telefon. Vreau acasă, vreau să stau cu el", a spus Flory.

Vestea l-a luat prin surprindere şi pe Andrei, partenerul lui Flory, care a spus că este prima dată când aude dorinţa iubitei sale, dar că o va respecta fără obiecţii.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro