Concurenții ”Like a Star” fac planul de bătaie. Discuții puternice după bârfa momentului

+3 click pentru
galerie

Concurenții ”Like a Star” fac planul de bătaie. Discuții puternice după bârfa momentului © captura video

După ce ieri Livia și Cătălin au fost surprinși în timp ce încercau să se sărute pe ascuns, fără ca actualii parteneri ai acestora să știe, astăzi concurenții care au aflat de nebunia celor doi se gândesc serios dacă să spună mai departe.

Concurenții emisiuni ”Like a Star”, Livia și Cătălin și-au dat frâu liber sentimentelor, în ciuda faptului că ambii au alți parteneri de care se presupune că sunt îndrăgostiți. Cei doi au fost surprinși în timp ce Cătălin încerca să-i fure un sărut frumoasei concurente, iar asta o sa-l coste destul de mult dacă ne gândim la bârfele pe care restul concurenților le spun despre cei doi. 

Deja câteva fete din casă au anunțat-o pe Roxa, iubita lui Cătălin, despre incidentul neașteptat, iar aceasta s-a supărat destul de rău. Nici băieții nu se lasă mai prejos și pun deja la cale strategiile prin care să-l facă pe Cătălin să dea cărțile pe față. 

Emisiunea "Like a Star" este difuzatã de luni pânã vineri, între orele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, atunci când va fi desemnat Star-ul Săptămânii cel care a acumulat cei mai mulți urmăritori pe contul de Instagram. Ei vor face regulile casei pentru următoarele şapte zile.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro