Confidenta lui Marcel Toader recunoaşte că ultima perioadă din viaţa lui l-a marcat: "Avea multe probleme pe cap"!

Confidenta lui Marcel Toader recunoaşte că ultima perioadă din viaţa lui l-a marcat: "Avea multe probleme pe cap"!

Curg râuri de lacrimi şi regrete la gândul că Marcel Toader a murit. Mult prea repede, avea doar 56 de ani! Prietenii buni încă sunt în stare de şoc, nu vor să accepte că aşa ceva s-a întâmplat cu adevărat. Este şi cazul Aidei Preda!

S-au scris foarte multe lucruri, de-a lungul timpului, despre relaţia dintre Marcel Toader şi cântâreaţa de muzică populară Aida Preda, însă cei doi n-au dat curs vorbelor rele şi şi-au văzut de prietenia lor frumoasă. O prietenie bazată pe înţelegere şi respect reciproc. Cei doi îşi povesteau toate cele, găsind împreună soluţii pentru toate problemele. 

Aida Preda a avut parte de un şoc la aflarea veştii că bunul său prieten a pierit. Doar ce-şi terminaseră cântările şi se îndrepta spre casă, cum chiar ea povesteşte pe pagina personală de Facebook.

"😢😢😢🕯🕯🕯Offff, de ce doamne, de ce asa? Sunt stupefiata!!! 😢 Abia mi-am terminat concertul si am plecat spre casa. Conduceam, mesajele au inceput sa curga continuu cu intrebari despre bunul meu prieten de suflet Marcel Toader. Am crezut ca e o gluma macabra dar mesajele curgeau pe toate retelele de socializare 😔. L-am sunat si cum el raspundea intotdeauna aproape instant acum nu a facut asta. L-am sunat video asa cum ii placea lui si nici asa nu a raspuns.😔. L-am sunat pe Maxx, fiul lui si din pacate mi-a confirmat aceasta nenorocire, din nou infarct! condoleante familiei 😢! Sunt ingrozita de ce aflu 😢😢😢. Ieri am vorbit si m-a intrebat daca il iau cu mine la Festivalul Gratarelor, la Valea Doftanei, unde mergeam sa cant si i-am spus ca nu pot si ca il iau la urmatorul eveniment. O sa regret decizia asta toata viata 😢😢😢! Nu-mi vine sa cred!!! Era unul din cei mai buni prieteni ai mei de suflet. Acum cateva luni si-a facut toate analizele si era bine. Viata atarna de un fir de ata si din pacate se termina cand vrea ea. Avea multe probleme pe cap (pt ca noi vorbeam absolut orice) dar era cel mai pozitiv si plin de viata om pe care il cunosc! Nu pot sa cred ca te-am pierdut, la cine ma mai destainui eu acum si mai ales tu care aveai atata incredere in mine? Inca sunt sub stare de soc 😢! De ce ai plecat asa, de ce acum cand aveai atatea planuri de dus la capat? Nici nu mi-am luat la revedere de la tine. Nu o sa ma iert niciodata ca nu te-am luat cu mine la spectacol si poate acum ne intorceam fericiti si povestind spre case 😢😢😢! 
D-zeu sa te odihneasca prietenul sufletului meu si stiu ca o sa ma veghezi de acolo de sus! Sa fi la fel de vesel si plin de viata si acolo si cand ai sa-mi spui un secret te astept in vis!!! 🙏🙏🙏🕯🕯. Te voi pastra vesnic in sufletul meu si asa cum iti spuneam noi mereu, locul tau din sufletul nu-l o sa-l ia niciodata nimeni! Drum lin si plin de muzica 🙏🕯🎤!
PS:Inca astept adorul tau si la acest mesaj 😢😢❤️!
", a scris Aida Preda.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro