Connect-R, dezvăluire şocantă în direct! "Am consumat substanţe interzise"

+3 click pentru
galerie

Connect-R, dezvăluire şocantă în direct! "Am consumat substanţe interzise" © Instagram

Connect-R a reuşit să-i lase pe toţi cu gura căscată! Artistul a recunoscut, în direct, că a consumat substanţe interzise. A făcut această confesiune pentru a atrage un semnal de alarmă.  A fost întrebat dacă acest viciu a dus la divorţul de Misha, iar el a spus adevărul gol-goluţ!

Connect-R a lansat în această săptămână "Independenţa", o piesă cu un mesaj extrem de puternic. Versurile au fost scrise din experienţă, pentru noua generaţie. Ce s-a întâmplat, de fapt, în viaţa lui? Ei bine, Connect-R a dezvăluit că, pe când avea 23-25 de ani, a consumat substanţe interzise şi a fost la un pas să cadă într-o capcană. 

De asemenea, artistul a atras atenţia asupra faptului că showbiz-ul este o lume în care ţi se pot pune în faţă "armele perfecte pentru a te sinucide". Se simte dator să ofere ceva în schimbul tuturor sentimentelor şi experienţelor trăite datorită muzicii şi a ales să o facă avertizându-i pe copii că drogurile nu te fac mai interesant. 

"Am trecut printr-o capcană. Lumea asta a showbiz-ului este o lume în care ţi se pot oferi armele perfecte pentru a te sinucide, să zic aşa. Pentru a te distruge! (...) Sunt experienţe de-ale mele expuse în versuri, dar mesajele trebuie citite printre rânduri. Am consumat şi eu la vremea mea nişte treburi nasoale... (n.r. substanţe interzise)... Au fost lucruri în care eu am crezut mult timp şi mulţi copii iubindu-ne poate au făcut la fel. Cum muzica ne-a dat nouă, artiştilor, mai mult decât speram, noi trebuie să dăm înapoi lui Dumnezeu nişte lucruri. Tinerii trebuie să aibă grijă în ce se bagă şi pe cine iubesc cu adevărat. Lumea starurilor eu o cunosc foarte bine", a dezvăluit Connect-R la o emisiune tv.

Connect-R s-a oprit din consumul de droguri pentru că nu mai putea face sport. 

"Eu am consumat ceva substanţe şi mi-am dat seama că e posibil să intru într-o capcană. Norocul meu a fost că iubesc sportul şi asta mă oprea din a face sport. În vremea cluburilor... aveam 20 şi un pic de ani, 23-25.... Copii, nu vă mai drogaţi! Mi-am dat seama că e o prostie, că nu e bine ce fac, că nu pot să mai fac sport", a mai spus Connect-R.

A avut legătură acea perioadă cu divorţul de Misha? Nici vorbă! Connect-R a fost la un pas să intre în capcana drogurilor cu câţiva ani înainte de a o cunoaşte pe Misha. Privind relaţia actuală cu mama fetiţei sale, Connect-R a menţionat că ei vor rămâne întotdeauna o familie şi că acum se înţeleg foarte bine. 

"Vom rămâne o familie tot timpul cumva. Vom fi o familie tot timpul. Ne înţelegem foarte bine şi vom fi alături de Maya", a precizat artistul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest