Connect-R, dezvăluiri despre Misha și fetița lor: "Ea a făcut cele mai multe sacrificii, eu am adus mâncare acasă"

+3 click pentru
galerie

Connect-R, dezvăluiri despre Misha și fetița lor: "Ea a făcut cele mai multe sacrificii, eu am adus mâncare acasă" © Instagram

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artişti de la noi şi are concerte pe bandă rulantă. Şi-a dorit mult să exceleze în această branșă și iată că i-a reușit. Însă pe lângă meseria de artist, el este și tată, astfel că nu este ușor să împace viața personală cu cea profesională.

Connect-R a vorbit sincer, într-un interviu acordat pentru Antea Stars, despre provocările vieții de familie, dar și cât de multe sacrifiii a făcut pentru Misha și fetița lor, Maya. "Misha a făcut cele mai multe sacrificii. Eu am fost vânătorul, cel care a adus mâncare acasă. Sunt un tată normal. Bineînteles, cum să spun,s-a şi dovedit de-alungul timpului că dintr-un vânzător de ziare, m-am transformat în artist. E minunat să crezi,e minunat să  îţi pui dorinţe,să le arunci în univers şi de acolo să vină înapoi.", a declarat Connect-R, la Antena Stars.  

Connect-R: "Mi-am dorit foarte mult să am dinții albi"

Connect-R a avut un complex în privința danturii sale, însă acum asta e doar o amintire urâtă. Artistul este tot numai un zâmbet de când și-a pus fațete dentare și mărturisește că și-a dorit foarte mult să aibă dinții albi, precum cei ai actorilor de la Hollywod. 

"Mi-am dorit foarte mult să am dinții albi, îmi fac multe selfieuri. Vreau bineînţeles, cum apare ceva nou, aşa cum a zis şi domnul doctor mai devreme, sunt primul. Vreau să-mi tai puţin nasul ,să-mi fac puţin nasul aşa mai frumuşel, măi nu ştiu ce, vreau să mă înalţ puţin, nu vreau mă nimic, ce Doamne iarta-mă să mai vreau? Nu, asta a fost cu dinţii, mi-am dorit foarte mult.", a mai spus artistul. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro