Connect-R, mesaj emoționant după moartea lui Cristian Țopescu: "Vocea copilăriei mele"

+3 click pentru
galerie

Connect-R, mesaj emoționant după moartea lui Cristian Țopescu © Arhiva

Vestea că celebrul comentator sportiv, Cristian Țopescu, s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani, a venit ca un fulger în spațiul public.

Numeroși colegi de breaslă, dar și oameni care l-au cunoscut pe Cristian Țopescu, au transmis mesaje emoționante pentru familia îndurerată. Connect-R nu a rămas indiferent la auzul acestei vești triste și a transmis câteva rânduri prin intermediul unei rețele de socializare. "S-a stins vocea fotbalului românesc ! Vocea copilăriei mele !! Vocea care ne scotea in strada de bucurie !! Domnu sa Te odihneasca Cristian Țopescu 🙏🏽", a scris Connect-R pe Instagram.

Citește și: Cristian Ţopescu a murit de ziua fiului său: "Ce tristeţe şi durere"

Cristian Țopescu a murit

Cristian Țopescu, cel mai cunoscut comentator sportiv român, a murit la vârsta de 81 ani, pe data de 15 mai.

”Domnul CRISTIAN GEORGE ȚOPESCU în vârstă de 81 de ani s-a internat marți, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă și tratament în secția de Terapie Intensivă.

Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, dr. Negoiță Silvius.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro