Connect-R și Misha, program încărcat pentru fiica lor. Cu câte activități o pregătesc pentru viața de showbiz!

+3 click pentru
galerie

Connect-R și Misha, program încărcat pentru fiica lor. Cu câte activități o pregătesc pentru viața de showbiz! © Instagram

Cu doi părinți care știu cum e treaba cu lumina reflectoarelor, de ani buni chiar, parcă este și frumos să ai un copil care să le calce pe urme! Misha și Connect-R sunt nume mari în industria muzicală românească și tot un viitor în showbiz ar vedea și pentru fiica lor.

În vârstă de 6 ani, Maya are deja o adevărată deschidere spre lumea artistică, spre bucuria părinților. Misha a povestit, într-un interviu, că primul lucru pe care fiica ei îl face când vine de la grădiniță este să asculte muzică și să danseze.

Cu ce activități o pregătesc de showbiz

Dar să nu credeți că totul rămâne doar la stadiu de hobby! Connect-R și Misha au grijă să îi construiască fiicei lor o fundație așa cum se cuvine. Drept urmare, micuța Maya face deja teatru și balet, iar în acest an a început și lecțiile de pian.

„Eu mă bucur că are această deschidere. Îi place foarte mult și cred că o să facă ceva în direcția asta. Nu știu dacă neapărat muzică, dar sigur dans sau actorie. Face teatru și balet la grădiniță. De anul acesta, am dat-o și la pian. Bine, noi avem pian și acasă, doar că nu prea am timp să stau cu ea să o ajut și atunci, am preferat să o dăm la cursuri”, a povestit Misha, pentru Libertatea.

Connect-R și Misha s-au căsătorit în 2013, devenind părinți în ianuarie 2014. Anul trecut, zguduiau lumea mondenă cu anunțul că divorțaseră deja de un an. Însă, în acest an, cei doi au fost fotografiați și filmați împreună, fericiți și îmbrățișați, ridicând semne de întrebare asupra unei posibile împăcări.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest