Connect-R, un tată model și... modern! Ce a făcut cântărețul pentru fiica lui. Imagini de senzație cu cei doi / FOTO

+4 click pentru
galerie

Connect-R, un tată model și... modern! Ce a făcut cântărețul pentru fiica lui. Imagini de senzație cu cei doi / FOTO © Instagram

Connect-R este un tată pe cinste! Asta demonstrează cântărețul ori de câte ori își petrece timpul alături de fiica sa Maya. Iată ce momente prețioase le-a împărtășit artistul admiratorilor!

Connect-R este un bărbat norocos. La doar 37 de ani, artistul are o viață la care mulți visează, pentru că este împlinit pe toate planurile. În ceea ce-i privește cariera, cântărețul se poate lăuda cu un succes formbidabil în muzică, iar în sfera sentimentală, vedeta are o familie minunată.

Chiar dacă este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, lucru ce-i încarcă agenda de evenimente, Connect-R nu îi neglijează niciodată pe cei dragi. Artistul a profitat de timpul liber pentru a sta cu fiica lui Maya, după care este absolut topit, de la care a și învățat o importantă lecție de viață.

Încă de la primele ore ale zilei, Connect-R și Maya au mers împreună în parc. Și nu oricum, ci cu părul aranjat la fel, în codițe împletite. La un moment dat, fetița i-a propus tatălui său să se joace de-a v-ați ascunselea, lucru pe care artistul l-a refuzat. Nemulțumită de răspunsul primit, micuța i-a spus cântărețului că trebuie să „învețe și din copilărie”, astfel fiind mult mai fericit.

„Deci sunt în parc cu Maya și îmi zice mai devreme: „tati, hai să te joci de-a v-ați ascunselea”. Eu nu prea am energia necesară să joc și i-a spus: „tati, dar nu am chef să joc”. Și tu ce mi-ai răspuns?”, a spus Connect-R la un InstaStory.

Răspunsul fiicei lui l-a lăsat cu gura căscată, stârnindu-i în același timp amuzamentul.

„Trebuie să mai înveți și din copilărie, nu din oameni”, a răspuns Maya.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro