Conversație emoționantă între Culiță Sterp și mama lui: "Cum să nu o iubești?"

+3 click pentru
galerie

Conversație emoționantă intre Culiță Sterp și mama lui: "Cum să nu o iubești?" © Facebook

În țară sau peste hotare, acasă sau prin diferite locuri din România, Culiță Sterp nu își uită mama și îi scrie mesaje emoțioante ori de câte ori are ocazia. Aflat în Dubai, cunoscutul cântăreț a făcut publică o conversație între el și mama lui.

Culiță Sterp a simțit nevoia să îi spună celei care l-a adus pe lume cât de mult o iubește, asigurând-o că îi va cumpăra ceea ce îi ceruse înainte să plece. Mesajul mamei? Și mai emoționant! 

"Te iubesc și îmi e dor de tine! O să îți cumpăr trening și ce mai vrei tu", i-a scris Culiță mamei sale.

"Vai, drăguți lu mama. Nu îmi trebuie nimic. Eu când văd ce cuvinte frumoase îmi scrii mor de bucurie. Nu îmi trebuie nimic mai mult decât să știu că țineți la mine", i-a răspuns mama lui Culiță Sterp. 

Imediat ce a văzut mesajele de la mama lui, Culiță Sterp a făcut o captură de ecran și a publicat imaginea pe rețelele de socializare, mândru de cea care l-a adus pe lume. "Băăăi, cum să nu o iubești?", a concluzionat cântărețul. 

Ulterior, Culiță Sterp a dezvăluit și motivul pentru care se află în Dubai. Cântărețul filmează un nou videoclip, însă ploaia a stricat planul echipei sale. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro