Destin cumplit pentru 2 copii din Bălteni! Micuții s-au înecat într-o groapă uriașă, plină cu apă

+4 click pentru
galerie

Destin cumplit pentru 2 copii din Bălteni! Micuții s-au înecat într-o groapă săpată pentru canalizare © captură video

Destin cumplit pentru 2 copii din Bălteni, Dâmbovița! Au apărut informații șocante cum că aceștia s-ar fi înecat într-o groapă uriașă, săpată pentru canalizare. 

UPDATE 13:41 - Se pare că groapa este o staţie de epurare lăsată nesupravegheată şi nepăzita, care s-a umplut cu apă de la ploaie.

Imagini șocante la Bălteni! Din informațiile oferite de observator.tv, se pare că 2 copii s-au înecat într-o groapă săpată pentru canalizare, în judeţul Dâmboviţa. De asemenea, sursa citată mai notează faptul că groapa nu era asigurată și chiar era lăsată descoperită.

„2 copii, posibil înecaţi, într-o groapă excavată, plipa cu apa, în comuna Conteşti, sat Bălteni, intervine G.I.Racari,Det.TITU,Det.Tgv. cu  2 ASAS, o barca, 2 motopompe,1 SMURD şi 3 ambulante SAJ”, informează autorităţile.

Se pare că cei 2 copiii au căzut în groapa plină cu apă. La fața locului s-au prezentat imediat 3 ambulanțe, dar și un elicopter SMURD. Unul din cei 2 copii a fost scos la mal, iar în aceste momente este resuscitat. Celălalt este, pentru moment, de negăsit. Pe mal, zeci de oameni s-au strâns, iar rudele copiilor e tăvălesc pe jos, la propriu, de durere. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro