Copiii vedetelor, încântați de prima zăpadă adevărată! Fetița Simonei Gherghe a înduioșat-o pe prezentatoare

Copiii vedetelor, încântați de prima zăpadă adevărată! Fetița Simonei Gherghe a înduioșat-o pe prezentatoare © Instagram

Iarna s-a dezlănțuit în aproape toată țara, generând haos la fiecare pas. Însă, nu au existat numai oameni nemulțumiți și necăjiți. Din contră, zăpada le-a adus motive de bucurie celor mici, care sunt, am putea zice, cei mai fericiți în această situație!

Dovada este pe rețelele de socializare, acolo unde vedetele noastre au avut grijă să imortalizeze mulțumirea din ochii copiilor lor. Având în vedere că zăpada s-a lăsat așteptată și că mulți dintre pici stau acasă din cauza condițiilor meteo nefavorabile, putem înțelege de ce sunt acum atât de entuziasmați!

Copiii Simonei Gherghe, Mirelei Vaida și Danei Rogoz sunt foarte bucuroși

Simona Gherghe s-a trezit dis de dimineață și a surprins-o pe fiica ei, Ana Georgia, într-un moment înduioșător. Micuța privește pe geam către „paradisul cel alb”, după ce i-a adresat mamei sale o întrebare care a topit-o.

„Momentul ăla, de o candoare înduioșătoare, când Ana m-a întrebat dacă vine Moș Crăciun...❤️❄️”, a scris Simona Gherghe.

Bucurii și pentru fiul Danei Rogoz, care s-a oprit pe drumul spre grădiniță pentru a se juca puțin în zăpada așternută peste noapte.

„Ce frumusețe!!! Sunt la filmare în Miercurea Ciuc și am primit poze de la Radu acum, din drumul lor spre grădiniță 😍”, a notat Dana Rogoz.

Micuții Mirelei Vaida s-au trezit și ei devreme și au fost surprinși de mama lor în timp ce priveau lung spre priveliștea de vis de afară.

„În sfârșit!!! A venit iarna!! ❄️⛄️🌨🤗”, a fost mesajul prezentoarei „Acces Direct”.

Jojo a avut de împărtășit chiar o mică poveste, despre entuziasmul fetiței sale și despre cum a trebuit să o oprească din a ieși la joacă atunci când încă era întuneric afară.

„Adevărul este că și eu m-am bucurat ca un copil! Nu știu de ce! Traficul va fi încetinit, e deranj în toată curtea, e frig și așa mai departe. Cu toate astea îmi umblă un singur cuvânt prin minte: magic!”, scris Jojo.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro