Eveniment mare în familia lui Florin Salam! Manelistul e cel mai mândru bunic

+4 click pentru
galerie

Eveniment mare în familia lui Florin Salam! Manelistul e cel mai mândru bunic © Spynews

Este mare, mare bucurie în familia lui Florin Salam! Nepotul manelistului, micuțul Matthias Ștefan a făcut primii pași! Chiar dacă tatăl său, Cătălin Vișănescu l-a ajutat, micuțul nu s-a lăast cu una, cu două și a demonstrat că la 8 luni se poate ține fără probleme pe piciorușe!

Florin Salam are toate motivele din lume să fie cel mai mândru și mai fericit bunic! Nepoțelul lui de 8 luni, Matthias Ștefan a făcut primii pași! Pe contul ei de Instagram, Betty Stoian a postat câteva imagini emoționante cu micuțul ei fiu, dar și cu Cătălin Vișănescu, cel care este un tată de nota 10! Extrem de grijuliu, Cătălin Vișănescu își ține fiul de mânuțe și îl ajută să facă pași mici, dar siguri!

Ce spune Florin Salam de faptul că a fost văzut în metrou

Pentru că gurile rele au vorbit de faptul că Florin Salam părea drogat în momentul în care a fost surpris în metrou, manelistul a postat pe contul lui de Facebook un mesaj prin intermediul căruia a vrut să lămurească lucrurile. Florin Salam le-a povestit fanilor săi că nu este o rușine să circuli cu metroul și că nu era drogat, ci doar puțin „pișcat”!

„Țin să vă anunț, nu-i rușine să mergi cu metroul. Eram puțin pișcat și am zis să plec cu metroul, asta nu însemnă că eram drogat, cum se scrie prin presă și pe rețelele de socializare. Vă iubesc fanii mei!
Dar copilul ăla nu a filmat când făceau toți poze cu mine, m-a prins în postura aia. Sper că ai făcut bani. 
Doamne ajută. 
Vă rog toți fanii mei să distribuiți toți”
 a fost prima reacție a lui Florin Salam, după ce a fost văzut la metrou. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro