Traian și Corina de la MPFM au o superbitate de copil. Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița lor

+3 click pentru
galerie

Traian și Corina de la MPFM au o superbitate de copil. Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița lor © Facebook

Chiar dacă mulți nu i-ar fi văzut împreună și după finalul competiției, iată că Traian și Corina de la ''Mireasă pentru fiul meu'' le-au dat peste nas răutăcioșilor și au dovedit că atunci când există iubire adevărată nimic nu mai contează.

Traian și Corina de la MPFM, părinții unei fetițe superbe

În plus, Traian și Corina de la MPFM nu sunt singuri, asta pentru că iarna trecută, în 2018, Corina a adus pe lume o fetiță superbă. Micuța moștenește frumusețea ambilor părinți și este o drăgălășenie de copil. Traian și Corina sunt extrem de mândri de fetița lor și le place să împărtășească imagini cu aceasta pe rețelele sociale.

Așa cum spuneam, Corina și Traian au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la ''Mireasă pentru fiul meu'', astfel că, deși au trecut ani buni de la finalul competiției, fanii vor să știe în continuare ce se mai întâmplă cu ei, dar și cu fetița lor. De altfel, vă invităm să urmăriți galeria foto, acolo unde veți putea găsi mai multe imagini de colecție cu micuța celor doi.

Traian și Corina de la MPFM, la un pas de despărțire

Traian și Corina s-au cunoscut în cadrul emisiunii ''Mireasă pentru fiul meu'', acolo unde s-au îndrăgostit iremediabil. Chiar dacă se iubeau, la un moment dat, între ei apăruseră anumite neînțelegeri care i-au determinat să o ia pe drumuri separate. Nu pentru mult timp, însă, pentru că după finalul competiției Traian și Corina au decis să-și mai dea o șansă. Ba chiar mai mult de atât, s-au căsătorit și au devenit părinți, iar lucrurile decurg cum nu se poate mai bine între ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro