Corina Caragea, îşi sărbătoreşte aniversarea în ziua de Revelion. În ce destinaţie de lux va petrece la dublu vedeta

+3 click pentru
galerie

Corina Caragea, îşi sărbătoreşte aniversarea în ziua de Revelion. În ce destinaţie de lux va petrece la dublu vedeta © Instagram

Corina Caragea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din ţara noastră. Ziua sa de naştere este una specială. Vedeta îşi sărbătoreşte aniversarea chiar în ziua de Revelion! Pentru această petrecere la dublu, frumoasa brunetă a ales o destinaţie pe măsură.

Corina Caragea va împlini luna viitoare frumoasa vârsta de 37 de ani. Vedeta a pus la punct deja toate pregătirile, alegând să se distreze pe cinste într-un colţ al lumii pe atât de îndepărtat, pe atât de superb.

Anul acesta, Corina va sărbători alături de cei mai apropiaţi prieteni, cu care se va distra de minune în noaptea dintre ani. Destinaţia pe care a ales-o atât pentru ziua ei, cât şi pentru Revelion este un loc de vis. 

Am ales Thailanda, pentru că mi se pare o destinație pentru gașcă și nu pentru lună de miere, de exemplu. Cred că este prima dată când petrec într-o destinație exotică alături de mulți prieteni. Îmi sunt și foarte apropiați, așa că mă bucur că voi avea de ziua mea, alături de mine, oameni foarte importanți. Îmi pun o dorință la miezul nopții (n.r. – noaptea dintre ani), pe care o și uit foarte repede. Altfel, nu am nici o superstiție”, a povestit Corina Caragea pentru Libertatea.

Pentru a se putea bucura de clipele de vis, Corina va rata din păcate altă sărbătoare importantă, din cauza carierei sale.

„Crăciunul îl voi petrece în redacție, așa cum petrec toate Crăciunurile de 15 ani încoace, pentru că trebuie să fiu liberă de Revelion”, ne-a mărturisit ea luni seară, la Gala Premiile TV Mania 2019.

Nu este primul an când frumoasa prezentatoare alege să-şi serbeze ziua înafara ţării. De când a împlinit 30 de ani, Corina îşi face aniversările în străinătate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro