Corina Chiriac s-a lăsat de fumat întâmplător, după o vizită la biserică: „Ne-am închinat peste tot”

Corina Chiriac s-a lăsat de fumat întâmplător, după o vizită la biserică: „Ne-am închinat peste tot” © Arhivă

Fumătoare înrăită, Corina Chiriac nu credea că va vedea ziua când va renunța la viciul cu care se luptă sute de milioane de oameni. În facultate, ajunsese să consume chiar un pachet și jumătate pe zi, iar pasiunea ei ajunsese să fie chiar un mare pericol pentru sănătate.

Invitată într-o emisiune TV, Corina Chiriac a mărturisit că a reușit să scape de pasiunea pentru fumat... din întâmplare. Fusese la o biserică din Ierusalim, locul unde se află și celebrul mormânt, și, iată, se pare că a avut loc un adevărat miracol.

„Acum trei ani, având probleme pe corzile vocale, doctorul m-a întrebat dacă fumez. Cum să mă las, așa, deodată, când fumezi un pachet jumate pe zi?”, a spus Corina Chiriac, la o emisiune TV.

A continuat prin a povești cum a călătorit la Ierusalim, acolo unde a vizitat biserica și mormântul. La ieșire, atunci când artista și colegele de călătorie s-au așezat pentru a mânca, a constatat, cu multă uimire, că nu scosese nicio țigară din pachet.

„Am ieșit de acolo, am ieșit din mormânt și din biserică, unde ne-am închinat peste tot, ne-am așezat să mâncăm, eram cu două fete, și până seara mi-am dat seama că n-am scos nicio țigară din pachet. Am uitat să scot țigările din gentuță”, a mai spus îndrăgita artistă.

Din acel moment au trecut trei ani, însă viața vedetei s-a schimbat total, reușind astfel să renunțe la viciul care îi punea sănătatea în pericol.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro