Corina Chiriac trece prin clipe dramatice. Unul dintre cei mai importanţi bărbaţi din viaţa ei este bolnav grav

+3 click pentru
galerie

Corina Chiriac trece prin clipe dramatice. Unul dintre cei mai importanţi bărbaţi din viaţa ei este bolnav grav © Facebook

Corina Chiriac trece prin clipe grele, după ce a aflat că fostul ei iubit, bărbatul pe care l-a iubit enorm, este bolnav. Karel Gott, pentru că despre acesta este vorba, a primit o veste teribilă de la medici.

Karel Gott a fost supus mai multor analize în urma cărora a aflat că suferă de o boală grea. Artistul în vârstă de 80 de ani nu s-a simţit bine în ultima perioadă, iar starea lui de sănătate s-a degradat treptat.

Corina Chiriac, poveste de iubire alături de Karel Gott

Corina Chiriac şi Karel Gott au fost protagoniştii unei idile ca în filme, în anii tinereţii. Cei doi s-au iubit, iar Karel Gott a rămas întotdeauna unul dintre cei mai importanţi bărbaţi din viaţa artistei. Karel Gott a fost un bărbat extrem de atrăgător în tinereţe, iar femeile roiau în jurul lui. Pentru o perioadă bună de timp, însă, Karel Gott a avut ochi doar pentru Corina Chiriac, care atunci, la fel ca şi acum, era o femeie extrem de frumoasă şi atrăgătoare.

În anii '70, cei doi se iubeau cu patos şi chiar ar fi fost la un pas de nuntă, iar Corina Chiriac făcea naveta din România în ţara lui Karel Gott pentru a se putea întâlni. Din păcate, fără a preciza un motiv exact, cei doi au decis să se separe. Presa de la vremea respectivă scria că motivele ar fi legate de regulile impuse de regimul comunist, dar a fost adus în discuţie şi faptul că artista nu ar fi acceptat să plece din România, pentru a locui peste hotare alături de Karel Gott.

Astfel, chiar dacă au pus punct poveştii de iubire, cei doi au rămas în relaţii bune în toată această perioadă. Tocmai de aceea, vestea că Karel Gott este bolnav grav a întristat-o pe marea noastră artistă, care are sentimente deosebite de respect şi admiraţie faţă de Karel Gott.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro