Cât de frumoasă este Corina, fosta soție a lui Adrian Enache. FOTO

+3 click pentru
galerie

Cât de frumoasă este Corina, fosta soția lui Adrian Enache. FOTO © captura video

Adrian Enache a divorțat de Corina, mama fiicei sale, în urmă cu mai bine de zece ani. Motivul separării celor doi a fost chiar actuala parteneră, Iuliana Marciuc, cu care artistul s-a iubit încă de pe vremea când era căsătorit.

Corina Enache nu își trăiește viața sub lumina reflectoarelor, ci mai degrabă sub umbra palmierilor. Fosta soție a lui Adrian Enache este managerul unei agenții de turism și călătorește cât e lumea de mare. Corina nu suferă după divorțul de artist și, dacă stăm să judecăm după fotografiile postate pe contul de socializare, are o viață frumoasă și împlinită, scrie viva.ro.

Corina Enache este la fel de frumoasă precum în tinerețe, iar trăsăturile deosebite au fost moștenite și de Diana, fiica lui Adrian Enache, în vârstă de 23 de ani.

Adrian Enache a împlinit vârsta de 53 de ani

Se mândreşte cu doi copii, din două relaţii diferite. Diana Enache, în vârstă de 23 de ani, este rodul căsniciei cu Corina şi Mihnea, de 14 ani, al cărui mamă este Iuliana Marciuc. Ambii copii au un viitor promiţător, iar Adrian Enache s-a asigurat întotdeauna că le oferă tot sprijinul. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro