Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, citat să se prezinte, astăzi, la Tribunal

+3 click pentru
galerie

Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, citat să se prezinte, astăzi, la Tribunal © youtube

Cornel Galeș și-a găsit sfârșitul în urmă cu o săptămână într-un grav accident petrecut pe o șosea din Spania. Bărbatul nu are liniște nici după ce a trecut în neființă, deoarece, astăzi, acesta a fost citat să fie prezent la Tribunalul București. 

Cornel Galeș nu are liniște nici după moarte. După ce mai mult timp a fost în război cu fiii Ilenei Ciuculete prin multe procese, astăzi, văduvul Ilenei Ciuculete a fost citat pentru a se prezenta la Tribunalul București. 

Fostul soț al Ilenei Ciuculete a cerut ajutor în mod public în apelul cu Mugurel și Cristi Sfetcu, fiii artistei. Solicitarea a fost respinsă în septembrie, însă Cornel Galeș a cerut reexaminarea deciziei. Astăzi, bărbatul ar fi trebuit să fie prezent la Tribunal pentru a afla părerea judecătorilor. 

Din păcate, soțul artistei nu va mai avea cum să se prezinte la Tribunalul București deoarece în urmă cu o săptămână s-a stins fulgerător într-un accident de mașină petrecut în apropiere de Valencia. Dacă ar fi câștigat procesul cu fiii Ilenei Ciuculete, Cornel ar fi fost scutit de o parte din taxa de timbru, după ce el a pierdut pe fond procesul cu aceștia și ar fi trebuit să le dea 70.000 de euro, potrivit wowbiz.ro

În loc să se prezinte la Tribunal, mâine trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va ajunge în România cu avion, urmând ca joi, 12 decembrie, să fie înmormântat la cimitirul Străulești 2 lângă Ileana Ciuculete.

Cum a murit Cornel Galaș

Un prieten de-al lui Cornel Galeș a povestit pentru Antena Stars cum și-a găsit sfârșitul Cornel Galaș: ”A făcut un sens giratoriu și acolo la intrarea în autostradă s-a lovit de balustrada in stânga, apoi mașina a fost proiectată în dreaptă. A ieșit prin trapă”, a spus acesta. Fostul soț al Ilenei Ciuculete nu purta centura de siguranță, fapt ce i-a grăbit moartea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro