Cornel Galeș și Răzvan Ciobanu, destine trase la indigo? Coincidențele ciudate din accidentele în care au murit cei doi

+3 click pentru
galerie

Cornel Galeș și Răzvan Ciobanu, destine trase la indigo? Coincidențele ciudate din accidentele în care au murit cei doi © arhivă

În a doua zi de Paște, Răzvan Ciobanu își găsea sfârșitul într-un cumplit accident, produs în Săcele, Constanța. Pe 1 decembrie, showbizul s-a cutremurat din nou, după ce s-a aflat că producerea unui accident în Spania a dus la moartea lui Cornel Galeș, văduvul Ilenei Ciuculete. La prima vedere, pare că cei doi au avut destinele trase la indigo, căci circumstanțele producerii accidentelor celor doi sunt mult prea mari. 

Accidentul în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața și cel în urma căruia Cornel Galeș a murit și el, în Spania, sunt extrem de asemănătoare. 

Încă de la început s-a discutat despre o mulțime de ipoteze și o mulțime de moduri în care cei doi au murit. 

Coincidențele accidentelor lui Cornel Galeș și Răzvan Ciobanu

Au ieșit la iveală detalii importante despre producerea accidentelor în urma cărora Răzvan Ciobanu și Cornel Galeș au murit. 

Cei doi nu purtau centură de siguranță în momentul producerii tragediilor și, atât Răzvan Ciobanu, cât și Cornel Galeș au fost aruncați prin trapa mașinii, în momentul impactului. Mai mult, amândoi erau la volan, atunci când și-au pierdut viața. 

Cum a murit Cornel Galeș

Adrian, unul dintre bunii prieteni ai lui Cornel Galeș a mărturisit la Antena Stars că văduvul Ilenei Ciuculete se afla la volan în momentul producerii accidentului și ar fi ieșit prin trapa mașinii, din cauza impactului violent. 

„Accidentul a avut loc sâmbătă pe 30 (n.r.-noiembrie), nu duminică pe 1 (n.r.-decembrie), la orele 18.00. Maşina nu era ceea ce se spune pe la televizor şi ceea ce se arată prin ziarele din România. Nu a mai fost o altă maşină implicată în accident, o singură maşină a fost implicată în accident. A pierdut controlul volanului, au ieşit de pe autostradă, s-au răsturnat şi aia s-a întâmplat. Cornel nu avea centura de siguranţă, a ieşit prin trapă şi a murit” a declarat, în exclusivitate pentru Antena Stars, bunul prieten al lui Cornel Galeș, Adrian. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro