Cornel Galeş trăieşte pe picior mare, în Spania. Ce mai face fostul soţ al Ilenei Ciuculete după ce a vândut tot şi s-a mutat peste hotare

+3 click pentru
galerie

Cornel Galeş trăieşte pe picior mare, în Spania. Ce mai face fostul soţ al Ilenei Ciuculete după ce a vândut tot şi s-a mutat peste hotare © Foto: Facebook

A trecut aproape jumătate de an de când Cornel Galeş a decis să plec din România, alături de iubita lui, Vivi. Problemele pe care le-a întâmpinat cu fiii fostei soţii l-au determinat pe acesta să ia drumul străinătăţii pentru a-şi găsi liniştea.

Cornel Galeş, război monstru cu băieţii Ilenei Ciuculete

Deşi, după moartea îndrăgitei artiste, ar fi trebuit să se liniştească şi să ajungă la un numitor comun, nu acesta a fost cazul şi pentru Cornel Galeş şi băieţii vitregi. Ba din contră. Între aceştia a izbucnit un scandal, evident, pe avere. După ce s-au războit în emisiuni, cei trei au ajuns chiar şi în faţa unui judecător, iar anul trecut, cei doi băieţi chiar au reuşit să câştige o parte din procesul pe avere.

Cornel Galeş, fericit departe de ţară

Chiar dacă se află departe de familai sa, de prieteni şi de toţi cei dragi, lui Cornel Galeş nu pare să-i pară prea rău, asta pentru că şi-a găsit fericirea în braţele lui Vivi. Femeia care, iniţial, l-a angajat la agenţia ei de turism, îl ajută pe Cornel Galeş să trăiască pe picior mare în Spania. Din imaginile pe care le putem vedea pe reţelele sociale, ne dăm seama că fostul soţ al Ilenei Ciuculrete o duce cum nu se poate mi bine şi se distrează cât este ziua de mare.

Corneş Galeş a vândut o parte din averea din România

Chiar dacă se bucura de o avere frumoasă, Cornel Galeş a decis să renunţe la mai multe bunuri pe care le-a vândut înainte să plece în Spania. Decis să înceapă o viaţă nouă peste hotare, acesta s-a gândit că nu mai are ce face cu bunurile respective şi că cel mai bine este să le transforme în bani, ceea ce s-a şi întâmplat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro