Cornel Oană s-a despărţit de Brigitte Sfăt. Nici nu vrea să mai audă de ea. "M-am mutat, sunt anumite limite"

+3 click pentru
galerie

Cornel Oană s-a despărţit de Brigitte Sfăt. Nici nu vrea să mai audă de ea. "M-am mutat, sunt anumite limite" © Foto: Instagram

Cornel Oană este foc şi pară, în urma comportamentului avut de iubita sa. Sau, de fapt, fosta iubită, pentru că tânărul nici nu vrea să mai audă de Brigitte Sfăt.

Bruneta este implicată într-un proiect de televiziune, acolo unde a avut un comportament dezamăgitor pentru iubitul ei. Cornel Oană nici nu vrea să mai audă de femeia pe care a iubit-o şi spune că relaţia lor s-a sfârşit definitiv.

CITESTE SI: VIDEO PAPARAZZI / Iubitul lui Brigitte Sfăt nu mai are timp nici să respire! Vedeta l-a pus pe bărbat la munca de jos, chiar în prag de Sărbători

"Am terminat relaţia de când a apărut primul episod care m-a deranjat. M-am mutat de la ea şi nu mai este cazul. Eu stăteam la ea, acum copiii sunt ok, nu contează cu cine sunt, am ţinut legătura cu ei, dar nu mă mai ocup de ei. Noi am avut o ceartă înainte de acest proiect, fiecare a înţeles altceva. Dacă vor să aibă o altă relaţie le doresc Casă de Piatră. Nu există să ne împăcăm. Sunt anumite limite pe care orice om le are", a spus Cornel Oană la o emisiune tv.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro