Primele declaraţii ale lui Cornel Păsat după ce a devenit tată: "Nu simţeam pământul, practic levitam"

+3 click pentru
galerie

Cornel Păsat © instagram

Bianca, soţia lui Cornel Păsat, a dat naştere primului copil al cuplului, un băieţel de 3,170 kg. Băieţelul a venit ca o binecuvântare în viaţa celor doi, deoarece Bianca se chinuia de foarte multă vreme să rămână însărcinată. Astăzi, Cornel Păsat a făcut primele declaraţii despre nou născutul familiei.

Cornel Păsat şi soţia sa Bianca au o singură mare problemă acum, mai exact numele copilului. Pe băieţel îl va chema 'Drias', dar cei doi părinţi îşi mai doresc încă un nume pentru micuţ, de preferat un nume de sfânt asupra căruia nu s-au decis.

"Sunt emoţionat, bucuros şi acum grăbit că trebuie să ajung la mămică. Mămica se simte bine. Azi dimineaţă a alăptat. Avem un bebeluş de 3,170 kilograme şi 52 de centimetri. Are deja părul mare că îi facem şi freza. E totul foarte foarte bine. Abia aştept să ajung la el să-l văd din nou. Eu sper ca mâine să îi iau acasă. Astăzi vor face un set de analize. A născut prin cezariană, deşi voia să nască natural. A venit foarte repede aşa că ieri am avut o zi foarte foarte plină şi emoţii mari. Mă bucur că a ieşit totul foarte bine. Sincer nu ştiu dacă simţeam pământul pentru că pratcic levitam. Chimia a fost senzaţională. E foarte greu să descriu prin cuvinte cum simţi un suflet cu care ai o conexiune. E un sentiment deosebit pe care nu l-am trăit până acum şi am avut o legătură spirituală foarte puternică. Acasă este totul pregătit, singura problemă pe care o am este că nu ştiu cu numele ce să fac, pentru că aveam doar unul, 'Drias'.", au fost primele declaraţii ale lui Cornel Păsat.

Cornel Păsat a primit anul trecut vestea pe care o aștepta cu nerăbdare. După ani de chin și de tratamente, Bianca rămăsese însărcinată. Pe toată perioada acestei prețioase sarcini, Bianca a fost foarte ocupată, supervizând spectacolele, nu doar ale cei, ci și ale lui Cornel Păsat.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro