Cornelia Catanga ar fi orbit după stopul cardio-respirator. Veşti noi de la spital

Cornelia Catanga a orbit după stopul cardio-respirator. Veşti noi de la spital © Captură video

Duminică seară Cornelia Catanga a ajuns de urgenţă la spital, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Medicii au resuscitat-o şi au reuşit să o stabilizeze, apoi i-a fost montat un stent la inimă. Potrivit informaţiilor oferite de România TV, cunoscuta artistă a orbit în urma acestui incident grav.

Medicii ar fi transmis faptul că orbirea şi infarctul suferit au fost cauzate de dieta drastică pe care Cornelia Catanga a ţinut-o în ultima perioadă. 

Aurel Pădureanu a vorbit la Antena Stars, luni, despre starea soţiei lui. El şi Alexandru, fiul lor, au acţionat de urgenţă atunci când au văzut ce se petrece cu Cornelia Catanga. 

„Nici acum nu-mi vine să cred, mă uit la Cornelia și nu-mi vine să cred că e acolo. Ieri au plecat, la mall. (...) În ultimul timp, a cam fost dată laoparte. N-a mai cântat, n-a mai fost cerută. Și eu am tot încercat să mai cântăm împreună. Pe la șapte și jumătate, m-a sunat Alexandru țipând. În secunda aia mi s-a pus o durere îngrozitoare în piept. Am ieșit afară gol, eram zăpăcit, nu mai știam ce se întâmplă. Țipa să vin repede, că mama moare. M-am dus repede la spital și până l-a urmă i s-a pus un stent și în momentul în care a ieșit, imediat după operație, a țipat rău de tot. Și la un moment dat n-a mai știut nimic de ea. Și medicii au resuscitat-o”, a declarat Aurel Pădureanu, la „Agenția VIP”.

În ultimele luni, Cornelia Catanga s-a confruntat cu probleme de sănătate. Şi anul trecut a fost internată, fiind diagnosticată cu retinopatie pigmentară evolutivă.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro