Cum s-au cunoscut Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu! Secretul celor 33 de ani de relaţie

+3 click pentru
galerie

Cum s-au cunoscut Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu! Secretul celor 33 de ani de relaţie © captură video

Se iubesc de 33 de ani, iar fericirea se vede clar în ochii lor! Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu s-au cunoscut datorită muzicii şi nu au fost nicio zi despărţiţi. Invitaţi în platoul emisiunii Star Matinal, cei doi au povestit tot ce nu se ştia până acum!

Cornelia Catanga este o femeie care ştie ce vrea de la viaţă şi l-a vrut pe Aurel Pădureanu! Nu a stat pe gânduri şi a acţionat! Artista a dezvăluit că a făcut primul pas în relaţia cu Aurel Pădureanu şi nu regretă asta. 

"Eu am făcut primul pas. M-a cucerit prin comportament, prin felul de a vrăji o femeie pentru că, sincer vă spun, domnia sa, în afară de mama copiilor lui, n-a iubit nicio ţigancă. Eu am fost singura care i-a pus capac.", a spus Cornelia Catanga la Antena Stars. 

"Am fost la Tel Aviv şi s-a întâmplat să cântăm pentru 400-500 de israelieni. Am cântat mai multe genuri muzicale şi am avut un succes teribil. Când am ieşit din scenă, Cornelia a vrut să mă sărute pe obraz, dar eram transpirat şi am împins-o puţin cu mâna. Ea s-a gândit... Eram şi eu tânăr atunci, acum am slăbit 20 de grame...", a completat Aurel Pădureanu.

Secretul relaţiei? Ei bine, Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu au avut încredere unul în celălalt, iar muzica i-a ţinut uniţi.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro