Problemele cu care se confruntă Cornelia Catanga, după ce a fost externată! "În spital m-am speriat"

+3 click pentru
galerie

Problemele cu care se confruntă Cornelia Catanga, după ce a fost externată! "În spital m-am speriat" © Facebook

Cornelia Catanga a fost externată duminică, după ce a petrecut o săptămână în spital, în urma unui stop cardio-respirator. Cântăreaţa se simte bine, însă timp de două luni trebuie să fie în repaus total. De asemenea, se confruntă şi cu alte probleme. 

Cornelia Catanga are "grave insomnii", după cum chiar ea spune. S-a speriat în spital în momentul în care a văzut toată aparatura medicală din jurul ei, iar gândindu-se că acum pierde contracte şi bani implicit, cunoscuta artistă are şi mai multe griji, pentru felul în care se va descurca. 

"Am fost la un pas de moarte, dar m-a iubit Dumnezeu. M-a mai lăsat pentru că le-am făcut mult bine oamenilor, am un suflet bun.  În spital m-am speriat de toată aparatura aia, mi-a fost foarte frică. Le mulţumesc tuturor celor care m-au readus la viaţă. Din păcate, vreo două luni trebuie să stau departe de scenă. Pierd nişte contracte, rămân fără bani, am nevoie şi de tratament, nu ştiu ce voi face. Zilnic  trebuie să iau o anume pastilă pentru inimă. Stentul pe care mi l-au pus, un dispozitiv care ajută la circulaţia normală a sângelui, este foarte bun, mă ajută să respir mai bine. Ce mi-aş dori e să pot dormi, căci am grave insomnii. Mă tot gândesc prin ce am trecut", a spus Cornelia Catanga pentru click.ro.

Alex Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, i-a liniştit pe fanii artistei, spunâd că mama lui se simte mai bne.

"Mama se odihneşte, are nevoie de multă odihnă. Se simte mai mai bine. Vede foarte bine (n.r. - legat de zvonul privind faptul că artista a orbit). Deci ce se spune sunt doar speculaţii total aiurea. Atunci când vorbesc cu ea îmi dă o stare de linişte şi o văd mai pozitivă şi mai bine ca niciodată. Mănâncă extraordinar de mult, creşte inima în mine numai când o văd. Medicii şi Dumnezeu, care a lucrat prin aceşti medici, au ajutat-o să se recupereze", a declarat Alex pentru "Agenţia VIP".

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro