Cornelia Catanga, transformare şocantă! Apropiaţii sunt îngrijoraţi de starea de sănătate a artistei / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Cornelia Catanga, transformare şocantă! Apropiaţii sunt îngrijotaţi de starea de sănătate a artistei © captura video

Fanii şi familia sunt îngrijoraţi de starea de sănătate a artistei Corneliei CatangaReginei muzicii lăutăreşti a fost invitata lui Cristi Brancu din această seară, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”.

Vedeta a slăbit incredibil de mult, peste 20 de kilograme în doar câteva luni! Cornelia Catanga nu a ţinut vreo dietă, ci doar simte lipsa fiului ei, Alexandru care s-a stabilit în SUA alături de viitoarea lui soţie.

Secretul siluetei Corneliei Catanga are legătură cu alimentaţia, artista avea un obicei nesănătos de a mânca doar noaptea. De asemenea, vedeta a suferit enorm când băiatul ei, Alexandru, a fost plecat aproape jumătate de an de acasă.

„Este la modă să slăbeşti, iar dacă mănânci peste noapte nu este în regulă. Eu mâncam numai noaptea. Dădeam iama în frigider şi mâncam de supărări, de dorul băiatului meu. S-au făcut şase luni. I-am spus că <<dacă nu te întorci o găseşti pe mami moartă!>> Nu mai puteam de dorul lui! A venit fata după el până la urmă şi sunt acasă la noi. Alexandru trebuia să plece pe 19 dar momentan a decis să meargă acolo abia în toamnă. Am şi eu probleme de rezolvat. Am semnat un nou contract cu casa de producţie” a povestit Cornelia Catanga în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”.

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro