Coronavirusul i-a ”luat” lui Matteo peste 100.000 de euro. Artistul trebuia să ajungă în China

Coronavirusul i-a ”luat” lui Matteo peste 100.000 de euro © Arhiva

Virusul ucigaș care a izbucnit în China și care a făcut prăpăd pe mai multe continente, a ajuns să distrugă și conturile vedetelor noastre.

Pe lângă faptul că trebuie să stăm în casă, autoritățile au decis interzicerea evenimentelor ce adună peste 50 de persoane. În aceste condiții și vedetele și-au luat propriile măsuri pentru a nu se expune virusului, dar și pentru a nu-și expune fanii acestui pericol.

Matteo se numără printre cei care au luat decizia de a-și anula concertele. Artistul avea de susținut un turneu în China, țara sa de suflet, doar că acesta a ales să anuleze totul, deși la mijloc a fost vorba de un onorariu cu multe zerouri.

Matteo trebuia să ajungă curând în China pentru a susține un turneu pentru fanii de acolo. Doar că virusul ucigaș ce a pornit exact din țara de suflet a vedetei, l-a făcut pe acesta să anuleze totul.

De câțiva ani, Matteo este un adevărat star al Chinei. Fanii de peste hotare apreciază melodiile artistului nostru și de fiecare dată, biletele pentru concertele sale sunt epuizate în doar câteva ore.

Chinezii apreciază talentul lui Matteo, iar decizia anulării turneului a fost o adevărată dezamăgire pentru aceștia, dar și pentru Matteo care acum este mai sărăc cu 100.000 de euro.

Da, da, este adevărat! Matteo trebuia să cânte pe scenele din China pentru suma fabuloasă de 100.000 de euro. Astfel, conturile sale au pierdut acum, din cauza coronavirusului, o sumă exorbitantă.

Chiar și pentru această sumă fabuloasă, Matteo a preferat să nu își riște sănătate și să anuleze totul, deși spectacolele sale nu se desfășurau în zonele cu mare risc de infectare. Dar pentru că acum artistul a devenit tată, sănătatea sa și a familiei sale, în special a micuței, sunt acum mult mai importante decât banii.

Chiar dacă a început anul cu stângul, iar conturile sale au pierdut 100.000 de euro, Matteo nu se panichează. Profesional viața sa merge extrem de bine, la fel ca și viața personală, iar fanii din China sunt gata să îl primească oricând pe artistul nostru.

„Fanii asiatici pot spune că sunt fanatici, în sensul bun al cuvântului. Eu nu am învățat chineza, dar ei mă înțeleg, pentru că este o limbă foarte grea, în schimb sunt prezent pe rețelele lor de socializare. Se măresc fan cluburile pe zi ce trece. Mereu primesc fotografii cu fani care au postere și spun că abia ne așteaptă în China”, a mărturisit Matteo cu puțin timp înainte să se declanșeze epidemia de Covid-19, pentru Libertatea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro