Coronavirusul i-a provocat o mare durere lui Jorge: ”Oricât de puternic aș fi, uneori plâng”

Coronavirusul i-a provocat o mare durere lui Jorge © Arhiva

Jorge trece prin momente dificile după ce coronavirusul a pus stăpânire și pe țara noastră. Vedeta și-a anulat toate planurile pe care le avea pentru această primăvară.

Carismaticul Jorge respectă regulile impuse de autorități pentru perioada grea prin care trecem, dar nu reușește să nu fie afectat. Mai ales că din cauza virusului care a cuprins lumea întreaga, artistul nu își poate vedea acum fiica.

Jorge a renunțat la o călătorie la Disneyland, fiica sa nu a mai putut pleca din SUA, iar vacanța programată pentru luna iulie stă și ea sub semnul întrebării.

Pe lângă faptul că și Jorge, ca noi toți, trebuie să stea în izolare, artisul se luptă și cu dorul pentru fiica sa. Sentimentul îl macină atât de tare pe artist, cu cât, Karina Maria, stabilită în Statele Unite alături de mama sa, trebuia să ajungă la el în luna martie. Pentru binele ei, cei doi părinți au anulat venirea fetei în România, lucru care l-a întristat enorm pe artist.

„Am anulat venirea Karinei din luna martie anul acesta încă dinainte de a se închide granițele cu SUA, tocmai pentru a o proteja”, a spus Jorge, potrivit Viva.

Artistul susține că dorul pentru fiica sa este atât de mare, încât de foarte multe ori nu se poate opri din plans.

„Îmi lipsesc întâlnirile cu Karina. Oricât de puternic aș fi sau cât de tare m-aș crede, dorul de Karina mă face uneori să plâng. Și când îmi vine să plâng… plâng”, a mai spus vedeta.

Pe lângă faptul că nu își poate vedea fiica, Jorge a fost nevoit să anuleze și petrecerea de la Disneyland.

 „În aprilie, aveam totul cumpărat pentru majoratul Ilincăi în Disneyland. Totul anulat” , a mărturisit Jorge.

Cât despre vacanța din luna iulie, Jorge spune că se așteaptă la orice. Deși totul este planificat, artistul nu știe dacă se vor mai putea bucura de acel concediu.

„Avem bilete luate în iulie în concediu, dar vom vedea din aproape în aproape”, a încheiat Jorge.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro