Coronavirusul i-a stricat planurile Mirelei Vaida. Artista nu își va mai serba ziua de naștere

Artista nu își va mai serba ziua de naștere © Arhiva

Mai este puțin timp până la ziua de naștere a Mirelei Vaida. Peste doar câteva zile, vedeta de la Antena 1 va împlini o frumoasă vârstă.

Mirela Viada urma să își serbeze ziua de naștere foarte curând. Vedeta avea planuri mari alături de soț, dar, din păcate, din cauza coronaviruslui, tot ceea ce aveau să trăiască în doi, s-a anulat.

Soțul Mirelei s-a ocupat de toate pentru a-i face soției sale cea mai frumoasă zi de naștere. Bărbatul familei a ținut să îi împlinească un vis Mirelei și a decis ca de ziua ei să ajungă în Marea Britanie, la un musical.

Doar că planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele din târg, am putea spune. Mirela a dezvăluit în cadrul emisiunii Răi da Buni cum își va petrece acum ziua de naștere, în contextul în care primul plan a picat.

”Ziua mea este luni, fac 38 de ani. Deja mă apropi de 40 de ani și nu mă simt prea bine. Eu și soțul meu am zis să mergem la un musical la Londra, mi-a făcut o surpriză. A luat cele mai scumpe bilete și cazare de lux și șampanie și rezervare la restaurant și locuri mișto în avion, dar unde să mă mai duc acum. Eu m-as duce, dar după o să mă bage în carantină pentru 14 zile. Și să stau departe de copii, de emisiune, nu pot”, a spus Mirela Vaida. 

Și cum investiția soțului nu a fost una deloc neînsemnată, Mirela este puțin dezamăgită pentru că nu se va mai putea bucura de mini-vacanța de lux, însă s-a resemnat și cu acest gând. Doar că, banii vor rămâne pierduți.

”Nu putem să ne recuperăm nimic, dar rămânem acasă cu copiii”, a mai spus Vaida, la Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro