Cosmina Păsărin, pretenţioasă când vine vorba despre iubiţi. De ce nu vrea nici în ruptul capului să se mărite

+3 click pentru
galerie

Cosmina Păsărin, pretenţioasă când vine vorba despre iubiţi. De ce nu vrea nici în ruptul capului să se mărite © Instagram

Cosmina Păsărin are planuri mari de viitor, vrea să fie organizator de nunţi. Vedeta este singură de ceva timp şi pare că nu vrea să îşi găsească pe cineva foarte curând.

Vedeta a cam ieşit din lumina reflectoarelor şi are alte pasiuni faţă de cele din trecut. Cosmina Păsărin are pretenții mari atunci când vine vorba despre un potențial iubit și nu pare să se grăbească prea mult cu măritișul. Bruneta spune că dacă ar exista un bărbat în viața ei, cu siguranță ar călători împreună. 

"Sunt mai atentă în locurile în care merg. Îmi place să călătoresc şi singură. E frumos să te bucuri de iubire atunci când călătoreşti. Dacă aş avea un iubit aş vrea să călătoresc alături de el. Mi-aș dori să întâlnesc o perioadă potrivită pentru mine... acum mă concentrez la mine. Nu m-aș ocupa de nunta mea, ci de a altora.", a declarat Cosmina Păsărin, la Antena Stars. 

Nu vrea să audă de Altar

Totodată, vedeta mărturisește că și-a schimbat puțin planurile în privința vieții personale și a început cursuri de organizator de nunți, lucru care îi ocupă mai tot timpul. Cosmina Păsărin spune că în ultimul timp s-a concentrat mai mult pe ea și nu a avut timp să înceapă o relație. 

"În ultimele luni am făcut niște cursuri de wedding planner, mi-aș dori să mă ocup de organizarea nunților pe viitor. Am vizitat pentru prima oară Barcelona anul acesta, am mers în Barcelona de ziua mea. Eu am o viață foarte activă, dar mai puțin vizibilă, mă axez pe prezentările de evenimente. În acest an m-am concentrat mai mult pe pasiunile mele, în acest an.", a mai spus Cosmina Păsărin.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest