Scandal între soţia şi amanta manelistului Costel Biju. Cele două, la un pas de bătaie în plină stradă

+2 click pentru
galerie

Scandal între soţia şi amanta manelistului Costel Biju. Cele două, la un pas de bătaie în plină stradă © Captură

Au trecut cinci luni de când Flori, fosta amantă a lui Costel Bju, a făcut testul de paternitate. Rezultatul ADN arată faptul că celebrul manelist este tatăl fetiţei de doar 6 luni. Acum, Flori îl acuză pe Biju că nu vrea să-şi facă datoria de tată faţă de cea mică şi este hotărâtă să meargă până în pânzele albe.

Decisă să ceară drepturile feţitei, Florentina a mers acasă la manelistul Biju. Doar că a fost întâmpinată de soţia acestuia, iar întâlnirea a fost una cu scântei, potrivit "Acces Direct".

Soţia lui Costel Biju s-a arătat foarte revoltată faţă de femeia care are un copil cu soţul ei. Soţia manelistului a ţinut chiar să explice cum ar fi stat lucrurile între bărbatul ei şi Florentina şi spune că acest scandal i-a afectat familia şi copilul. Ba chiar, soţia lui Costel Biju dă de înţeles că doar Florentina este de vină în acest context, considerând că întreaga situaţie nu a fost decât un ghinion pentru Costel Biju.

"Să vă zic şi cum a fost. S-a bătut formaţia pe ea. Ăla o iau eu, ăla ba nu, o iau eu şi a fost ghinionul la Biju. M-am ofticat când a apărut la televizor, din cauza băiatului meu pentru că e deja mare, e la pubertate, atunci era şi în preajma examenelor şi l-a afectat. Copilul meu a avut 10 pe linie, vă jur că a avut 10 pe linie şi din cauza ei mi-a luat 8 atunci şi venea acasă plângând că nu ştiu ce ziceau copiii", a spus soţia lui Coatel Biju.

De asemenea, soţia lui Costel Biju a precizat la "Acces Direct" că manelistul a vrut să o ajute pe mama copilului lui, însă gestul făcut de aceasta, acela de a-l săruta, l-a dezamăgit şi a ales să nu-i mai ofere sprijinul său.

"A vrut să îi închirieze un apartament, am zis hai, mă, treacă de la mine, ia-i cu chirie că se văita că stă copilul în mucegai şi nu ştiu ce. A dus-o la hotel. Vă jur că a sărit cu forţa pe el. În momentul ăla a zis du-te şi chirie nu ţi se va lua", a spus soţia lui Costel Biju.

"Nu, hai să-ţi zic o chestie. Chiar m-a pupat. Chiar m-a pupat. Minte! Jur! Eu nu am sărit pe el. El m-a pupat", a spus Florentina.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro