Costi Ioniţă a uitat de unde a plecat. "Prefer artiștii străini pentru că nu au prejudecăți ca cei din România"

+3 click pentru
galerie

După succesul avut în România, Costi Ioniţă a hotărât să se extindă pe plan profesionalism aşa că s-a mutat peste Ocean. Este printre puţinii români care şi-au pus amprenta pe cariera multor vedete internaţionale, printre care îi putem enumera pe Shaggy, Kat DeLuna, Pitbull, Mohombi.

Recent, artistul a scos un nou proiect, în colaborare cu artist de origine cubaneză şi o bulgăroaică, piesa având succes atât în state, cât şi în ţara natală. Atunci când poate, Costi revine şi pe meleagurile româneşti, însă nu pentru colaborări cu artişti, deoarece consideră că aceştia tratează superficial uneori lumea muzicii. "Călătoresc peste tot în lume și colaborez cu foarte mulți artiști, îmi place să combin multe… arome muzicale și ies chestii foarte faine. Prefer artiștii străini pentru că nu au prejudecăți ca artiștii din România. Vorbim despre o colaborare și apoi se tem că dacă nu merge, dacă nu vor ajunge la radio.", a declarat Costi.

Deşi refuză colaborările româneşti, Costi nu se plânge, artiştii din Sua făcând coadă la uşa artistului, înnebuniţi fiind de felul în care acesta produce. Costi Ioniţă s-a clasat cu o piesă în Billboard, printre artişti precum Rihanna, Beyonce, Maroon 5 şi mulţi alţii. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro