Costi Ioniță, transformat radical de când a părăsit România! Artistul face yoga zilnic și este vegetarian

+3 click pentru
galerie

Costi Ioniță, transformat radical de când a părăsit România! Artistul face yoga zilnic și este vegetarian © Facebook

Costi Ioniță făcea furori în industria muzicală românească în urmă cu câțiva ani. Ajuns la 41 de ani, fostul bad boy al showbizului nostru își trăiește visu american și face ceea ce îi place cel mai mult: muzică.

Costi Ioniță a plecat în America definitiv în urmă cu mulți ani și este transformat radical, de când se perindă în cercuri cu artiști internaționali de top, precum Shaggy, J Balvin, Nicky Jam sau Daddy Yankee. Acum Costin Ioniță nu-și mai trăiește viața doar în petrecere și evenimente mondene, ci este mult mai echilibrat și liniștiti. Artistul arată complet diferit față de cum îl știau admiratorii, pe vremea când cânta în trupa Valahia, alături de Dorin Topală și Mihai Trăistariu.

Expert în numerologie

Costi Ioniță și-a schimbat complet stilul de viață, a devenit vegetarian și s-a apropiat foarte mult de Divinitate. Chiar își surprinde fanii cu fotografii din timpul rugăciunilor, de la biserică. Totodată, artistul a devenit și expert în numerologie."Costi Ioniţă a absolvit un curs de numerologie în urmă cu câţiva ani şi are diplomă. Nu e maestru numerolog, el foloseşte informaţia în interes propriu. Tot ce a învăţat, foloseşte în meseria lui. El poate să îşi programeze concertele, întâlnirile în anumite date favorabile.", a declarat un expert, potrivit click.ro.

Costi Ioniță a început încă din copilărie să își construiască frumoasa carieră de artist. La 13 ani a plecat cu taraful într-un turneu prin Franța și, după mai multe studii în domeniu, a luat parte la înființarea trupei Valahia, alături de Mihai Trăistariu, care s-a destrpmat din cauza unor neînțelegeri.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro