Cântăreț celebru, bătut măr în fața unui club de noapte! Totul s-a întâmplat în Timișoara

Cântăreț celebru, bătut măr în fața unui club de noapte! Totul s-a întâmplat în Timișoara © YouTube

Noapte de groază pentru un cântăreț de la noi. Acesta a fost bătut în fața unui club de noapte din Timoșoara, acolo unde a fost acostat de niște indivizi care au căutat să se răzbune pentru că acesta cântase pentru o grupare rivală.

Costi de la Timișoara a fost agresat fizic, chiar în ziua în care susținuse un concert.

După reprezentație, artistul a mers la un club de noapte, însă n-a apucat să ajungă înăuntrul. Niște indivizi s-au apucat să-i reproșeze că a cântat pentru rivali și l-au luat la pumni și picioare.

„Din păcate, cea mai mare parte a informațiilor pe care le aveți sunt reale. Nu am ce să vă spun... Ce să discutăm?... Ar trebui să-i întrebați pe lăutari prin ce trec seară de seară și cum ajung să trăiască cu frică la concerte. Să-i întrebați ce simt atunci când pleacă seara și își sărută nevestele și copiii, spunându-le că se vor întoarce bine deși știu că poate e o minciună. Eu nu îmi doresc altceva decât să-mi cresc fetița, adică să fiu apt de a fi un prăinte bun pentru fiica mea. Să îmi cresc fetița, atât îmi doresc acum, nimic altceva.

Sunt prea mulți lăutari care au luat bătaie, ar trebui să ieșim toți și să vorbim despre chestia asta. Trăim în secolul XXI dar avem mentalități de Evul Mediu. Trebuie să facem front comun și să vorbim deschis despre asta. Nu contează ce am pățit eu aseară, problema este că data viitoare poate fi mai rău. Eu și colegii mei ar trebui să avem curaj, să vorbim public și să încercăm să schimbăm ceva”, a spus Costi de la Timișoara, pentru wowbiz.ro.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro