Costin Mărculescu, declarație amețitoare pentru fosta logodnică: "Una dintre marile mele iubiri"

Costin Mărculescu, declarație amețitoare pentru fosta logodnică: "Una dintre marile mele iubiri" © Facebook

Costin Mărculescu este considerat un adevărat "Don Juan" al showbizului românesc și, deși s-a afișat de-a lungul anilor la brațul multor domnișoare frumoase, actorul este în prezent burlac.

Costin Mărculescu nu a mai ținut cont de nimic și i-a făcut o declarație de dragoste publică fostei sale logodnice, Alexandra Demeter. Costin Mărculescu a fost la un pas să se sinucidă pentru focoasa brunetă, alături de care a avut o relație tumultuoasă.

"Acum 8 ani pe 20 August 2011 mă cunoșteam la SANREMO cu frumoasa ALEXANDRA DEMETER care ulterior mi-a devenit logodnică și RĂMĂNE una din marile mele iubiri.Pisikă îmi pare rău că ne-am despărțit dar îți mulțumesc pentru TOT. TE IUBESC.", a scris Costin Mărculescu, pe Facebook.

Vieți separate, motivul despărțirii?

Costin Mărculescu a fost îndrăgostit lulea de Alexandra Demeter, femeia pe care voia cu tot dinadinsul să o ducă la Altar. Planurile i-au fost date peste cap în momentul în care bruneta i-a spus că nu vrea să renunțe la viața pe care o avea în Hunedoara, pentru a locui alături de el la București. Nici măcar faptul că actorul a recunoscut că a fost la un pas să își ia viața pentru ea nu a făcut-o pe Alexandra Demeter să se răzgândească în privința deciziei de a se despărți. 


facebook whatsapp twitter pinterest