Crăciun cu peripeții în copilărie pentru Laura Micovschi. Se distra de minune cu fratele său. "Am încercat să-l conving că este fetiţă"

+8 click pentru
galerie

Laura Micovschi © Arhivă personală

Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă din an, în care oamenii sunt mai fericiţi, mai buni şi mai aproape unii de alţii. Tocmai de aceea venim şi noi cu un cadou pentru voi, astfel că am stat de vorbă cu Laura Micovschi, prezentatoarea de la "Star Magazin", de la care am vrut să aflăm ce înseamnă pentru ea Crăciunul şi, mai ales, cum îl petrecea atunci când era mică.

Laura Micovschi a crescut într-o familie în care tradiţiile de Sărbători sunt sfinte, iar tatăl ei a fost cel care a avut mereu grijă ca totul să fie ca la carte. Laura Micovschi ne-a povestit că părintele său, fiind profesor de fizică, realiza în fiecare an instalaţii luminoase pentru brad, totul ca ea şi fratele său să trăiască cât mai frumos Sărbătorile de iarnă.

De asemenea, Laura Micovschi şi fratele ei, între care este o diferenţă de doar un an şi jumătate, respectau cu stricteţe împodobitul bradului. Acesta era unul dintre cele mai importante momente de Sărbători. În ziua de Ajun, toată familia se strângea în jurul bradului care era împodobit cum nu se putea mai frumos. Apoi, Laura Micovschi şi fratele mergeau la biserică, pentru ca mai apoi să înceapă colindul. Ziua se încheia în cel mai inocent mod, alături de bunicul lor, care acum îi veghează de Sus. Se jucau, spuneau poveşti şi creau momente de neuitat.

CITEŞTE ŞI: VIDEO EXPLOZIV / Au lăsat ştirile şi s-au apucat de #kikichallenge! Cele mai frumoase prezentatoare, protagonistele unor momente incendiare

Am vrut să aflăm şi un moment amuzant din copilăria Laurei Micovschi, astfel că frumoasa prezentatoare ne-a povestit amuzată de o întâmplară care îl are în centrul poveştii pe fratele ei. Laura Micovschi îşi dorea enorm o surioră, însă cum părinţii i-au dăruit un frate, Laura Micovschi a ţinut musai să-l transforme pe acesta în fetiţă cu rochiţă. Timp de o săptămână a bucuria, până când mama ei a aflat planul pus la cale.

"Am încercat să-l conving o săptămână că este fetiţă, pentru ca voiam o surioară, şi l-am îmbrăcat în rochiţe şi i-am pus ochelari. O săptămână a crezut şi el că este fetiţă, până a aflat mama", a povestit, amuzată,  Laura Micovschi pentru Spynews.

Pe Laura Micovschi o vedeţi în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Star Magazin, doar pe Antena Stars.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro