CRBL a pus punct prieteniei cu Oase. Artistul i-a dedicat o melodie în care îşi spune dezamăgirea / VIDEO

+4 click pentru
galerie

CRBL a pus punct prieteniei cu Oase. Artistul i-a dedicat o melodie în care îşi spune dezamăgirea / VIDEO © Facebook

CRBL şi Oase au pus punct relaţiei de prietenie pe care cei doi o aveau. Deşi i-a legat o relaţie de amiciţie cum nu s-a mai văzut, într-un final, fiecare a luat-o pe drumul lui.

CRBL i-a dedicat o melodie lui Oase, după ce au pus punct prieteniei

CRBL şi Oase au fost legaţi de o frumoasă prietenie. Au trecut împreună prin multe, s-au ajutat, s-au sprijinit, iar felul în care unul vorbea despre celălalt era de-a dreptul emoţionant. Ba chiar CRBL a decis să împartă experienţa din Asia Express cu Oase, considerând că nimeni altcineva nu ar fi putut să fie la fel de bun pentru a-i fi alături.

Au trecut prin momente grele, dar chiar şi aşa, au reuşit să devină câştigători. Au venit în ţară ca nişte eroi şi toată lumea i-a apreciat instant. Prietenia lor era un exemplu pentru toată lumea, însă orice început are şi un final. CRBL şi Oase au punct punct relaţiei de amiciţie pe care o aveau de ani buni.

În plus, se pare că motivele sunt unele cât se poate de serioase, mai ales că CRBL a decis să dedice şi o melodie celui alături de care a împărţit bune şi rele.

Din melodia pe care a lansat-o recent nu putem decât să ne dăm seama că CRBL a suferit mult după această ruptură, care i-a lăsat un gol imens în suflet. Versurile sunt unele extrem de dure, care prezintă dezamăgirea pe care artistul a simţit-o de pe urma celui care i-a fost prieten.

CRBL şi Oase au câştigat Asia Express 2

CRBL şi Oase au făcut parte din echipele care au luat startul în cel de-al doilea sezon de la Asia Express. Cei doi au luptat împreună cot la cot, iar la final au reuşit chiar să devină câştigători. Acum, fanii Asia Express vor avea ocazia să-l vadă în continuare pe Oase, pentru că acesta va fi coprezentatorul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro