CRBL şi soţia lui, fericire fără margini. De ce e în stare fiica lor, la doar 8 ani

+3 click pentru
galerie

CRBL şi soţia lui, fericire fără margini. De ce e în stare fiica lor, la doar 8 ani © Instagram

CRBL şi soţia lui sunt cei mai fericţi părinţi din lume. De când s-a născut fetiţa lor, Alesia, aceasta nu încetează să-i uimească. Este în stare de multe lucruri pe care alţi copii de vârsta ei nu le fac.

Se pare că talentul este moştenit în familia lui CRBL. Fiica lui, Alesia, este cu adevărat o minune de copil. Nu e de mirare, deoarece are cu cine să semene. Fetiţa le calcă pe urme părinţilor săi şi de la vârsta fragedă de opt ani, are deja agenda plină de activităţi.

Alesia are parte de susţinere deplină din partea lui CRBL şi a soţiei sale. La doar opt anişori, fetiţa a devenit deja o dansatoare de succes. Pe lângă dans, micuţa este foarte pasionată de muzică. Deşi poate v-aţi aştepta ca să ia lecţii din partea părinţilor ei, nu aceştia sunt cei care o învaţă coregrafiile. Mentorii săi sunt doi buni prieteni de familie, simpaticii Cocuţa şi Boantă.

Alesia a început de curând să ia cursuri de dans, dar chiar şi la câteva luni de la începerea acestora, fetiţa are rezultate nemaipomenite. Învaţă foarte repede, fapt pentru care s-a integrat uşor, numărându-se deja printre cei mai talentaţi copii antrenaţi la şcoala de dans a Cocuţei şi a lui Bogdan Boantă.

„Fetița lui CRBL este elevă a școlii noastre de dans. O știm că este foarte talentată. Alesia este un copil bun la muzică, la actorie, la dans, la orice, și i-am zis lui CRBL să o aducă la noi la dans. Ea într-un timp foarte scurt a reușit să intre în dansul în care noi l-am prezentat mai peste tot”, a mărturisit Cocuța pentru Libertatea.

Mai are şi alte pasiuni

Lista pasiunilor nu se opreşte aici. Alesia este foarte încântată de vlogging. Puştoaica are deja mii de vizualizări la activ, după ce şi-a făcut propriul canal de YouTube. 

„Alesia își filmează toată ziua unboxing-uri, orice, orice filmează. Mă obligă să le pun pe YouTube. Pe lângă asta, merge la tenis, face gimnastică, dans și este și cu școala. E copil, ar face orice. Orice apare nou ea vrea să încerce”, a povestit tatăl său, CRBL, potrivit aceleiaşi surse.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro