Crina Abrudan, ''lovită'' de hackeri. ''Mi-au fost şterse 600 de poze''

+3 click pentru
galerie

Crina Abrudan, ''lovită'' de hackeri. ''Mi-au fost şterse 600 de poze'' © Instagram

În ultimul timp, Crina Abrudan ''dispăruse'' din mediul online, iar fanii intraseră la bănuieli şi nu înţelegeau ce s-a întâmplat cu simpatica vedetă.

Ei bine, în această seară, Crina Abrudan a decis să dezvăluie ce s-a întâmplat cu ea, în ultima lună. Nu vă faceţi griji, pentru că vedeta este foarte bine, însă nu acelaşi lucru îl putem spune despre contul ei de Instagram, care a fost ''lovit'' de hackeri.

În urmă cu o lună, Crina Abrudan a avut parte de o surpriză total neplăcută în mediul online, atunci când şi-a dat seama că nu îşi mai poate folosi contul de Instagram, din cauza hackerilor, care i-au furat contul.

Şi pentru că, totuşi, simpatica blondina vede mereu partea plină a paharului, a decis că dacă tot nu mai poate petrece timp în mediul online, mai bine îşi ocupă acele ore cu mersul la sală.

Chiar dacă până acum nu era o mare fană a sportului, ei bine, Crina Abrudan şi-a dat seama că, de fapt, mişcarea îi face foarte bine şi îi oferă o stare de energie, astfel că în loc să piardă timp cu telefonul în mână, aceasta a decis să se bucure de relaxare printre aparatele de fitness, din sala de sport.

''Am lipsit o lună de pe Instagram pentru ca niște hackeri mi-au furat contul🙈 Din fericire l-am recuperat! Am repostat toate pozele care mi-au fost șterse adică vreo șase sute 🤣 Am luat apoi o mică pauză de internet de jocuri de rețele de socializare și am revenit! Ce am făcut între timp??? M-am apucat de sport 🏋️‍♀️ Da! N-aș fi zis că reușesc să mă mobilizez să merg la sală, pentru ca nu îmi place. Pentru că am mai avut în urmă cu ceva ani o tentativă eșuată în trei luni. Pentru că sunt mulțumită cu mine așa cum sunt. Dar am făcut-o pentru sănătate. Pentru o stare fizică și psihică mai bună'', a scris Crina Abrudan pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro