Crina Semciuc a născut! Actriţa a făcut marele anunţ: "A venit primăvara. Suntem 4!"

+3 click pentru
galerie

Crina Semciuc a născut! Actriţa a făcut marele anunţ: "A venit primăvara. Suntem 4!" © Instagram

Una dintre cele mai iubite actriţe de la noi din ţară, Crina Semciuc, a devenit mămică pentru a doua oară! Anunţul a fost făcut de artistă, pe internet! 

Gata, Crina Semciuc a devenit mămică pentru a doua oară! Actriţa a dat naştere unei fetiţe, alegând să-i ascundă chipul momentan. Este în culmea fericirii şi nu a ezitat să împărtăşească marea veste şi cu fanii de pe internet. În dreptul pozei cu micuţa, Crina a scris: "A venit primavara, suntem 4❤️!". Comentariile au curs în lanţ la postarea făcută de artistă, internauţii urându-i numai de bine şi fericire cât cuprinde.

La începutul anului 2020, frumoasa actriţă şi-a luat fanii prin surprindere, după ce a postat o fotografie cu burtica. ”Cam așa m-a prins 2020🙈🤩❤️”, era mesajul transmis de Crina la începutul lunii ianuarie, scris în dreptul unei fotografii în care vedeta îşi mângâia burtica, fiind în extaz. 

Nu este la prima experienţă, în urmă cu trei ani dând naştere unui băieţel, Radu. Puţini sunt cei care ştiu că actriţa a jucat într-un film în perioada în care era însărcinată, în anul 2016.

Crina Semciuc se iubeşte cu Radu Stancu din anul 2015, atunci când au ales să-şi unească destinele printr-o ceremonie restrânsă, la care au chemat câţiva prieteni, dar şi membrii ai familiilor. Un an mai târziu, în luna august cei doi au devenit părinți în mare secret. Nu au suflat un cuvânt despre sarcină.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro