Cristi Borcea a încălcat legea, în drum spre cununia civilă cu Valentina Pelinel

+4 click pentru
galerie

Cristi Borcea si Valentina Pelinel © Sorin Cioponea

Cristi Borcea trăiește emoții intense în această zi importantă din viața lui și a Valentinei Pelinel. Cei doi viitori părinți de gemeni se căsătoresc civil astăzi în zona Voluntari din Capitală, într-un eveniment restrâns, desfășurat între familie și prieteni. 

Cristi Borcea se afla în bolidul său de lux, însă la volan era șoferul său, care din cauza faptui că s-au grăbit în drum spre starea civilă, a încălcat legea. Șoferul lui Cristi Borcea a trecut linia dublă continuă, în drum spre mare eveniment. Ei, ce să-i faci, emoțiile și graba nu prea fac treabă bună, dar Cristi Borcea a avut mare noroc pentru faptul că nu era nici un echipaj de poliție prin preajmă. 

Au anunţat nunta la Xtra Night Show

"Avem multe surprize. O să venim cu surpriza la momentul oportun", a spus Cristi Borcea recent pentru Xtra Night Show şi iată că surpriza a venit! Valentina Pelinel e însărcinată cu gemeni. "Păi... o să vedeţi, la momentul potrivit (n.r. nuntă). O să se ştie, nu e niciun secret. O să anunţăm. E ceva frumos", a adăugat Valentina Pelinel.

Astăzi, Valentina Pelinel şi Cristi Borcea se căsătoresc la Starea Civilă! Vă reamintim că fostul acţionar de la Dinamo,  Cristi Borcea are trei copii cu Mihaela Borcea, doi cu Alina Vidican și un copil cu Simona Voiculescu. De asemenea, şi cu Valentina Pelinel are un copil, iar aceasta îi va mai dărui în curând doi copii, deoarece e însărcinată cu gemeni. În total, Cristi Borcea va avea 9 copii. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro