Cristi Borcea, din spatele gratiilor, la spital! Afaceristul ar suferi de boli grave

+3 click pentru
galerie

Cristi Borcea, din spatele gratiilor, la spital! Afaceristul ar suferi de boli grave © arhivă

Cristi Borcea s-a întors din nou în spatele gratiilor, iar acum trece prin momente extrem de delicate. Potrivit spuselor lui, afaceristul ar suferi de câteva boli grave, astfel că a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Cristi Borcea suferă de boli grave! Cel puțin, asta susține chiar el. Fostul acționar de la Dinamo a dat în judecată spitalul Penitenciar Rahova.

Cristi Borcea a găsit o metodă de a sta închis în condiții mult mai bune decât cele care există într-o celulă de închisoare. 
La finalul lunii trecute, Cristi Borcea a fost transferat la spital, pe motiv că acuza o serie de afecțiuni de sănătate. Cristi Borcea a acuzat că are probleme de sănătate și a dat în jduecată spitalul Penitenciar Rahova, invocând un articol de lege care vizează stabilirea regiunii de executare a pedepselor privative de liberatate.  

Cristi Borcea vrea să stea cât mai mult timp în spital, stând în condiții mult mai bune decât în închisoare, pe motiv că are o serie de afecțiuni care s-ar putea agrava, dacă el ar sta închis într-o celulă de închisoare. 
Spitalul nu a putut să ignore această cerere, făcută de către Cristi Borcea și medicii sunt obligați să facă inevstigați să vadă dacă aceste afecțiuni s-ar putea agrava. La 49 de ani, Cristi Borcea s-a reîntors în spatele gratiilor. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro