Cristi Borcea, petrecere la Milano cu un manechin celebru? Soţul Valentinei Pelinel ar fi cheltuit 100.000 de dolari în două zile!

+3 click pentru
galerie

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea © Foto: Instagram

Cristi Borcea ar fi petrecut cu un manechin celebru la Milano, iar în două zile ar fi cheltuit nu mai puţin de 100.000 de dolari. Dar nu vă speriaţi, nu, nu s-a întâmplat acum.

Povestea datează din 1999, după transferul lui Adrian Mutu de la Dinamo la Inter Milano. Cel care a vorbit despre acest subiect este Cornel Dinu, însă acesta nu a confirmat că este vorba de Cristi Borcea, ci doar a dat de înţeles. Cornel Dinu a povestit că unul dintre cei doi reprezentanţi ai clubului Dinamo de la acea vreme ar fi petrecut. Chiar dacă Dinu nu a vrut să-i rostească numele lui Cristi Borcea, acesta a lăsat să se înţeleagă că despre el este vorba.

CITEŞTE ŞI: FOTO / Valentina Pelinel şi-a scos burtica pe pârtie. Cum s-a distrat soţia lui Cristi Borcea la munte

“Alt lucru interesant pe care mi l-a mai comunicat prietenul meu a fost că unul dintre cei doi reprezentanţi ai clubului Dinamo, care au fost la Milano, a cheltuit 100.000 de dolari în două zile cu o manechină fostă cu Ruud Gullit. Serviciul de Informaţii Militare Italiene a filmat şi înregistrat paranghelia”, a spus Cornel Dinu, potrivit Gazetei Sporturilor.

Întrebat dacă Borcea a fost cel care a petrecut cu manechinul, Cornel Dinu a râs şi a completat. “În niciun caz nu era cel pe care l-am considerat mereu prieten, Vladimir Cohn! Deşi e atât de adevărată vorba "Fereşte-mă, Doamne, de prieteni, că de duşmani mă feresc singur".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro