Cristi Borcea și Valentina Pelinel, gest impresionant pentru un spital din București. Au donat peste 100.000 de euro, în plină pandemie de coronavirus

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, gest impresionant pentru un spital din București. Au donat peste 100.000 de euro, în plină pandemie de coronavirus © instagram

După Gigi Becali și Andra, acum familia Borcea se alătura celor care sprijină spitalele din România în plină pandemie de coronavirus. Aceștia au donat suma de 100.000 de euro pentru Spitalul Colțea din București. 

În plină pandemie de coronavirus, în timp ce spitalele din România sunt pline de pacienți infectați de coronavirus sau care se află în izolare, mai multe personalități de la noi au decis să vină în sprijinul acestora cu mai multe sume de bani.

După ce Gigi Becali a donat o sumă de 100.000 pentru Spitalului Matei Balș și Andra a donat 20.000 de euro, acum familia formată din Cristi Borcea și Valentina Pelinal au decis să sprijine și ei Spitalul Colțea din București cu peste 100.000 de euro pentru a putea rezolva cât mai rapid pandemia de coronavirus prin care trece în aceste momente țara noastră.

”Dragii nostri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale și cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a inițiat procedura legala de donație catre spitalul Colțea în valoare de peste 100 000 EURO. Banii vor fi distribuiți catre spital începand de azi și pâna la sfarșitul lunii viitoare. Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza aceste pandemii, am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toți să fim în siguranță și protejați. Sperăm că gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în fața acestei pandemii”, a scris Valentina Pelinel pe pagina sa de socializare.

Antrenorul Cosmin Olăroiu oferă masă gratuită medicilor de la Spitalul Matei Balș

Pe lista celor care continua să sprijine spitalele din România și cadrele medicale se numără și Cosmin Olăroiu, unul dintre cei mai apreciați antrenori români. Acesta a hotorât să le ofere cadrelor medicale de la spitalul Matei Balș masă gratuită prin resturantele pe care le deține în Capitală.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro