Cristi Brancu a avut un an foarte greu. Dramele pe care le-a trăit îndrăgitul prezentator în 2019

+3 click pentru
galerie

Cristi Brancu a avut un an foarte greu. Dramele pe care le-a trăit îndrăgitul prezentator în 2019 © Instagram

Cristi Brancu este unul dintre cei mai apreciaţi prezentatori din România. Este mereu vesel, cu zâmbetul pe buze şi foarte apropiat de publicul său. Chiar şi aşa, puţină lume ştie că anul 2019 a fost unul foarte greu pentru Cristi Brancu.

Vedeta de la Antena Stars a pierdut-o în 2019 pe cea mai importantă persoană din viaţa sa. Mama prezentatorului s-a stins din viaţă la mijlocul lunii august, lăsând în urmă multă durere. Cel care a făcut atunci anunţul trist a fost chiar Cristi Brancu.

Pentru că ştie că mama lui îl vrea fericit, Cristi Brancu, ajutat de băieţelul şi de soţia sa, a încercat să depăşească cu fruntea sus această durere care îl acaparase.

"Îi mulțumesc. Îi mulțumesc pentru că exist. Îi mulțumesc pentru o copilărie minunată. Îi mulțumesc că a crezut că voi fi ceea ce și-a dorit să fiu. Îi mulțumesc pentru anii în care a trăit alături de mine bucurii și greutăţi. Astăzi a plecat. Mama mea, Ana (Gina) Brancu, a plecat azi de pe această lume, de pe un pat de spital. Dumnezeu să o aibă langă ea în Lumina!", a scris Cristi Brancu la acea vreme.

Şi pentru că o durere nu vine niciodată singură, Cristi Brancu a mai pierdut o persoană dragă, în anul care tocmai s-a încheiat. Bunica soţiei sale a plecat şi ea într-o lume mai bună. Bunica Oanei Turcu avea 96 de ani şi de-a lungul vieţii a reuşit să inspire şi să-i ajute pe toţi cei din preajma sa.

Decesul său a provocat o mare durere în familie, iar Cristi Brancu chiar a ţinut să vorbeasacă în direct, în emisiunea sa, despre acel moment greu din familie, având doar cuvinte de laudă la adresa femeii care a crescut-o pe soţia sa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro