Detalii cutremurătoare din viaţa lui Cristi Brancu. Boala de care suferă îndrăgitul prezentator

+3 click pentru
galerie

Detalii cutremurătoare din viaţa lui Cristi Brancu. Boala de care suferă îndrăgitul prezentator © Instagram

Cristi Brancu este unul dintre cei mai îndrăgiţi oameni de televiziune, care a reuşit să le intre la sufletele fanilor de la început. Felul său de a fi, dragostea pentru meserie şi tot ceea ce face pentru publicul său l-au ridicat în topul preferinţelor fanilor.

Cristi Brancu apare de fiecare dată cu zâmbetul pe buze şi fericit. Îndrăgitul prezentator ştie să-şi ascundă durerile şi nu  vrea să lase ca suferinţele sale să-i afecteze munca. Dar, dincolo de toate aceste lucruri, Cristi Brancu este om normal, cu bune şi cu rele şi nu este totul perfect în viaţa lui. Vedeta Antenei Stars a trecut prin probleme grave de sănătate, în urmă cu ceva timp, atunci când şi-a anunţat prietenii că suferă de hernie de disc.

Îndrăgitul prezentator a explicat că munca depusă în toţi aceşti ani se resimte, iar problemele de sănătate nu l-au ocolit. Ba chiar la acea vreme a decis să povestească cu umor prin ceea ce trece.

„25 de ani de munca în prima linie? Totul vine la pachet cu sacrificiile. Sunt “fericitul” posesor al unei hernii de disc, pe care o tratez prin elongatie şi alte proceduri de înaltă clasa”, a spus Cristi Brancu, în urmă cu ceva timp.

Cristi Brancu şi Oana Turcu au sărbătorit 11 ani de la cununia civilă

Din fericire, Cristi Brancu este acum bine, iar cea care l-a ajutat să depăşească acel moment greu a fost soţia sa, Oana Turcu, care îi este alături la orice pas. De altfel, săptămâna trecută, cei doi au împlinit şi 11 ani de când şi-au unit destinele la starea civilă.

"Acum 11 ani plecam foarte repede de dimineaţă către un aeroport, iar seara, la această oră, eram soţ şi soţie, căsătorindu-ne în faţa unui ofiţer al stării civile, într-o ţară, bucurându-ne de ceea ce cred că este povestea care mie mi-a salvat viaţa. Vreau să-i mulţumesc Oanei pentru aceşti 11 ani, în care nu credeam că se poate oferi atâta dragoste. Faptul că după atâţia ani, sentimentele sunt la fel de puternice, pentru mine este o minune. La vârsta aceea nu credeam că se poate aşa ceva. Mă bucur că aveţi posibilitatea să o cunoaşteţi pe Oana, aici la Antena Atars, şi puteţi să vedeţi cum este. Îi mulţumesc că mi-a făcut un cadou mare, de opt ani îmi face ziua frumoasă. Vreau să vă doresc să simţiţi dragoste, că este singurul lucru care ne poate face mai buni şi să mergem mai departe. Te iubesc", a spus Cristi Brancu la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest