Cristi Brancu, despre Bianca Drăguşanu: "Politețea mea e interpretată greșit de oamenii fără caracter"

+3 click pentru
galerie

Cristi Brancu şi Bianca Drăguşanu © facebook

Cristi Brancu, simpaticul prezentator al emisiunii "Agenţia VIP", difuzată la Antena Stars, cunoaşte foarte bine exclusivităţile din lumea mondenă, iar în emisiunea sa prezintă seară de seară detalii şi picanterii din viaţa vedetelor. În cadrul unui interviu, el a vorbit despre despre relaţia momentului, cea dintre Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate. Şi, deşi blondina i-a transmis un mesaj în mediul online, prin cadrul unui filmuleţ video, Cristi Brancu a specificat că nu este supărat pe Bianca Drăguşanu pentru vorbele pe care i le-a adresat.

"Nu am vorbit niciodată în particular cu Bianca Drăgușanu. Nici nu aș vedea rostul. Ba, mint, am avut o singură frază schimbată în culisele emisiunii Acces direct. Era în decembrie 2013, când CNA, dintr-o manevră mai degrabă politică, nu dădea licență Antenei Stars, care era nouă față a Antenei 2, și pretextul era că va face emisiune Bianca Drăgușanu. Am fost invitat împreună cu Bianca, să vorbim despre asta, iar ea mi-a spus înainte de a intra: Tu ești de vina pentru asta. Nu am întrebat de ce. Era o replică bolnavă. Era clar: faptul că a existat o voce, care să ilustreze exact ce personaj malefic se ascunde în spatele operațiilor de înfrumusețare, ei bine, aceasta este o vină. Am făcut o singură greșeală: Oana a avut-o invitată în emisiune și m-a rugat să fac și eu o fotografie cu ele. Bianca a folosit acea poză ca să dea de înțeles în mod fals că o atac, dar am vrut să mă pozez cu ea. Politețea mea e interpretată greșit de oamenii fără caracter. Trebuie să înțeleagă oricine: eu nu sunt supărat pe Bianca Drăgușanu. De ce aș fi? Nu am avut nimic niciodată de împărțit. Nu-mi stârnește niciun fel de sentiment, nici de simpatie, nici de repulsie. Pentru mine, este egală cu orice personaj despre care vorbesc zilnic la TV.", a declarat Cristi Brancu pentru dcnews.ro.

De asemenea, carismaticul prezentator TV a declarat că din punctul lui de vedere relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate va dura atât cât va dori blondina.

"Nu am idee. (n.r. cât va dura relaţia). Cât va dori Bianca Drăgușanu. Ea deține arsenalul cel mai complex de zăpăcire a unui bărbat, cât poftește ea. Oricum, nu foarte mult. Când Bianca va fi convinsă că poate puncta “decisiv” cu un bărbat care să aibă fizicul lui Slav, firea de “bad boy” a lui Mutu și banii lui Cristi Borcea, Tristan va fi istorie.", a mai spus Cristi Brancu.

Cât despre Victor Slav, carimaticul prezentator TV crede că el este bărbatul care a iubit-o necondiţionat pe Bianca Drăguşanu, dar aceasta nu i-a răspuns în acelaşi mod. 

"Dacă a existat un om pe lumea asta care să-și ofere sufletul pentru a-i vindeca angoasele Biancăi, acesta e Victor Slav. Să oferi atâta iubire și să primești atât de puțin, ca iubire, ce trist... Sigur, mai există copilul, care e darul suprem... Dar copilul, pentru Bianca, e un “asset”. O investiție în imagine. Și nu, Victor nu e potrivit, pentru că, repet, nu o poate incita mental, cu gesturi de tip dur. Și, să nu uităm, că Bianca a spus-o prin interpuși: ea crede că el nu-și poate permite financiar creșterea acestui copil. Dacă Victor era mai bogat, ei, da, era altceva...", a mai declarat Cristi Brancu. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro