FOTO/ Cristi Chivu, așa nu te-am văzut niciodată! Cum și-a impresionat fostul fotbalist soția și fetițele

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Cristi Chivu, așa nu te-am văzut niciodată! Cum și-a impresionat fostul fotbalist soția și fetițele © arhiva

Cristi Chivu a reușit pentru mulți ani de zile să impresioneze o mulțime de oameni cu talentul său și buna abilitate pe terenul de fotbal. Acum, fostul fotbalist are o familie frumoasă și mereu e atent ca acesteia să nu îi lipseasă nimic.

Cristi Chivu are mare grijă de familia sa și își răsfață soția și copii cu cele mai frumoase lucruri. Recent, Adelina, soția acestuia l-a filmat pe sportiv în timp ce era la bucătărie și gătea. Puțin cunosc faptul că deși pentru foarte mult timp a jucat pe terenul de fotbal, sportivul știe foarte bine să și gătească, iar atunci când are ocazia o face cu mare plăcere pentru persoanele cele mai importante din viața lui. După ce admiratorii săi l-au văzut la cratiță, Cristi Chivu și-a chemat fetițele la masă și au mâncat împreună din preparatul făcut chiar de către tătal lor. Cu siguranță, nu a dat greș, așa cum nu a dat greș niciodată nici în fotbal, iar acest lucru i-a adus pentru mulți ani de zile foarte, foarte multi suporteri ce l-au apreciat.  

Norocos în familie, ghinionist în afaceri 

De-a lungul timpului, Cristi Chivu a investit sute de mii de euro în cluburi, turism, imobiliare şi transporturi de marfă, însă niciuna dintre aceste afaceri nu a făcut profit. Mai mult decât atât, afacerea cu transporturi de mărfuri a avut datorii de aproape 700.000 de lei. Chivu şi-a încercat norocul şi în imobiliare şi a cumpărat împreună cu un amic terenuri, case şi locuinţe, pe care nu a reuşit să le vândă, iar în urmă cu câţiva ani, firma fostului fotbalist avea datorii de aproximativ trei milioane de euro, potrivit Star Magazin de la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest